MUDr. Miloš Štumar

Zubař · Více

Stomatologická ordinace

Svatojánská 431, Telč 58856

právě teď
    Z pátka do Soboty mě bolel nesnesitelně zub. Proto jsem v sobotu ráno jel na zubní pohotovost..
    Tam mi bohužel nepomohli a zub bolel ještě víc. 3 tablety ibalginu nepomáhali!
    Proto jsem zavolal s prosbou panu doktorovi a on mě okamžitě přijal, ikdyz byla zrovna sobota podvečer, tak byl velice ochotný. Hodinu si se zubem hrál a mě pomohl od bolesti.
    Jsem mu velice vděčný - víc takových lidí a hlavně odborníků ????

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• T

S panem doktorem mám jen výborné zkušenosti. Perfektní přístup, jsem u něj už od mala. Škoda že odchází do důchodu, chodil bych k němu dál, ikdyž už pracuju v Praze.

• Je skutečným odborníkem, proto je velice náročný jak na sebe, tak na své pacienty. Dokáže zachránit zub tam, kde ostatní zubaři se vzdávají, stále hledá nejvhodnější řešení. Nesnáší lži, povrchnost a neumětelství a dovede to dát najevo. Proto ho někteří pacienti nemají rádi.

Je to můj ošetřující lékař již 30 let a jsem s ním velmi spokojen.

velmi velmi neprijemny zubar, vsechny negativni komentare co tu jsou uz napsane jsou pravdive, jsou to jeho charakteristicke rysy.

Myslim, že charakteristickými prvky pana doktora jsou: velmi dbá na důsledných pravidelných návštěvách (nebyla návštěva, aby mi nezdůraznil, kdy mám přijít a když jsem přišla později, dal mi přednášku o důležitosti prevence) - to se mi ale líbí. Je to totiž pravda, není nic důležitějšího než prevence.
    Dalším prvkem je dochvilnost (a to velmi důkladná - pět minut už hraje roli!). Vzpomínám si, že nějakému pacientovi přede mnou říkal, že nemůže chodit pozdě, když se objednal na ten a ten čas. Je to sice omezující pro pacienty, ale pro chod ordinace důležité, kdyby si tam každý chodil jak chtěl, tak tam pak všichni čekáme půl dne a stěžujeme si ještě víc, než když nás peskuje za to, že chodíme pozdě - tzn. to také chválím.
    Se stomatologickou péčí jsem také spokojena. V případě potřeby neváhal použít rentgen, který má v přízemí. Při mých dotazech mi vždy odpověděl a vysvětlil.
    Jediné, co se mi nelíbilo, když mě začal bolet zub a já volala v sobotu, že potřebuji ošetřit. Tak si pamatuji, že mi říkal, ať to vydržím a přijdu v pracovní dny a tak nějak se mě chtěl zbavit. Asi už měl na víkend něco domluvené :-).
    Každopádně klady jednoznačně převažují nad zápory. Jednou bych si přála, aby se však v ordinacích nemuselo objednávat předem, ale vím, že to při velkém množství pacientů jinak nejde. Objednávání je pro mě velice omezující. Ovšem za kvalitní péči to jistě stojí!

• V

Pan doktor mi celoživotně způsobil trauma ze zubařů! Už jako dítě jsem k němu musela chodit, umrtvoval mi mléčný zub, který mě pak nesnesitelně bolel rok a půl a pak naštěstí vypadl, můj mladší bráška u něj také zažil hrozně věci, například jako 3 letému mu násilím otevíral pusu, když stejně nechtěl, vrazil mu tam šroub, aby jí nemohl zavřít, hrůza!!!!

Rozhodně doporučujeme, babička k němu chodí několik let,je velmi spokojena.Přístup k pacientovi výborný po stránce profesní rovněž.

Pravidelně docházím k zubnímu lékaři v Třešti. Po jeho "pečlivém" ošetřování jsem trpěla nadměrnou kazivostí zubů. Mimo objednaný termín mě odmítl s tím, ať si zajdu na pohotovost v Jihlavě, kde s tím, ale nechtěli nic mít, protože to nebylo na akutní ošetření pro velký rozsah. Na poslední chvíli se mě ujal pan doktor Štumar. Potřebovala jsem u něj pět návštěv, aby mi dal vše do pořádku. Nyní je vše O.K.. Docházím jen na pravidelné kontroly.

jsem velmi spokojená