Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 4 Více
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
O mně
Klinická psycholožka, dětská klinická psycholožka, psychoterapeutka. Máte problémy psychosomatického rázu? Hledáte hypnoterapeutku? Obraťte se na moji...
VíceSpecializace
- psychoterapie
Diagnostika osobnosti
Hypnóza, relaxace, autogenní trénink
Individuální terapie a psychoterapie
Komplexní psychologická diagnostika
Krizová intervence
Psychologicko-terapeutická ambulance s.r.o.
Nácvik komunikačních technik při jednání s lidmi
Psychologicko-terapeutická ambulance s.r.o.
Poradenství pro žáky základních a středních škol
Rodinná terapie
Psychologicko-terapeutická ambulance s.r.o.
Soudně znalecké posudky v oboru klinická psychologie
Vyšetření školní zralosti
~
K paní doktorce docházím už delší dobu. Terapie mi pomáhají a i paní doktorka mi vyhovuje. V terapii samozřejmě člověk slyší věci, které si těžko připouští, ale je na něm samotném, jak se s tím popere a vyrovná.
~
Paní doktorku jsem navštívila se synem zatím jednou. Přišla mi v pohodě. Syn si s ní normálně povídal. Vztah k dětem o.k. Posudek jsem potřebovala k soudu. Je pravda, že jsem to mailem urgovala 2krát. Co se prvního kontaktu týče, dojem v normě. Delší zkušenost nemám. Máme ale v rodině holčičku, která u ní párkrát byla a dle jejích slov jí paní Tejklová pomohla. Psychologie sama o sobě je tenký led. Někdo tu píše o podpáleném lampiónu atd. Z mého pohledu je normální, že se na to psychlog doptá. Určitě je běžné se zeptat, proč jsi podpálil lampión? A to v kontextu s tím, že když už to někdo ze sebe vůbec vypustí, asi to nějaký význam mělo.
Magdalena
~
Pročetla jsem si několik příspěvků na těchto stránkách. Nevím, jestli se na ně sama paní doktorka někdy dívá, ale musím přiznat, že začínám souhlasit s tím, že tyto stránky mohou být pro lékaře dost nepříjemné. Každý si tady může napsat cokoli, vylít třeba svou zlost a to bez jakékoli zodpovědnosti, bez povinnosti uvést své jméno nebo vést jakékoli následky za své výroky. Já sama jsem paní doktorku v nelehkém období navštěvovala a musím říct, že mi citlivě pomohla v nelehké životní situaci. Tehdy udělala to, co bylo třeba a to, co bylo v jejich silách a já jsem jí za to vděčná.
~
Jsem ráda, že jsem se mohla na paní doktorku v nejtěžších chvílích obrátit. Jedná s člověkem s úctou a hlavně ho zbaví strachu promluvit o svých problémech.
~
Jde vidět, že paní doktorka má obrovské zkušenosti. Naši rodině velice pomohla radami, doporučeními a ušetřila nám tak spoustu času. je velice obětavá a vím, že by nás nikdy nenechala ve štychu. Vždycky si na nás udělá čas. Paní doktorka je pro nás velkou oporou. Děkujeme.
~
Docházím na terapii už delší dobu a každé sezení mi přinese něco nového, prostě nový pohled na věc. Za tu dobu, co docházím k paní doktorce, jsem se posunula dál. Paní doktorka se mi maximálně věnuje a vím, že se na ni můžu kdykoliv obrátit. Je člověk, který mi v životě moc pomohl a moc ji za to děkuju.
~
S paní doktorkou jsem byl spokojený.Samozřejmě nemám zkušenosti s jiným psychologem,ale myslím že je dobrý psycholog.poradila mi i že můžu žádat o dávky od sociálky
s dcerou jsem byla na třech sezeních a z místa jsme se pohli,sice ne ve všech směrech, ale v našem případě to bude jistě trvat déle.ovšem nevšimla jsem si,že by tahala drby nebo snad že bychom něco platili.jednou poplatek a od té doby nic.když někdo nechce tak at hledá jinde.řečma si nikdo nepomůže.
~
Paní psycholožka je člověk, kterému jsem se nebála říct, co mě trápí, naprosto ji důvěřuji. Moc mi pomohla a poradila. Děkuji.
O mně
VíceSpecializace
- psychoterapie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.