MUDr. Milan Staněk

Ortoped · Více

Veselí nad Moravou 1 adresa

Ortopedická ambulance

Kollárova 1229, Veselí nad Moravou 69801

Nikdy jsem si nemohl na Pana doktora stěžovat je to jeden z mála profesionálních doktorů z tohohle oboru a takové recenze jakože byl někdo odbytý nebo jiné ? Tak to je leda k smíchu Pan doktor není malé dítě a pozná zda člověka něco bolí a nebo že došel jen simulovat aby si protáhnul nemocenskou za mě je to nejlepší Ortoped co jsem kdy poznal

• Ortopedická ambulance Jiný  •

K panu doktorovi jsem byla odkázaná jít s oteklým kotníkem a každé šlápnutí bylo velmi bolestivé. Prohlédl mě a zkonstatoval, že to vlastně ani nemám nateklé, zlehčoval problém. Nedostala jsem žádné medikamenty, jenom předepsanou rehabilitaci. Můj praktický lékař mi vysvětlil, že rehabilitace na to pravděpodobně nezabere, udělal mi krevní testy a zjistil, že v kotníku je zánět. Předepsal atb. a ortézu. K panu doktorovi už nikdy více.

Arogantní a neprofesionální chování lékaře. Odborně sám nic nerozhodne a odkáže vás na dalšího lékaře a další rentgen. Bez doporučení od praktického lékaře (i přes akutní problémy) vás sice vyšetří, ale vyslechnete si dost nepříjemných slov a to by se podle mě u lékaře stát nemělo. Z osobní zkušenosti doporučuji najít si jiného ortopeda.

Pan doktor je velmi příjemny,pečlivý,všechno srozumitelně vysvětlí,nevím kdo muže napsat,že je arogantní,já jsem s ním velmi spokojená.

• D

Jelikož jsem měl velké zdravotni problémy po pracovním úraze pan doktor mě začal urážet že jsem tlustý,líný atd a že bych potřeboval více pohybu. Vůbec jej nezajímala diagnoza a že mám špatný kloub po úraze a jednu nohu kratší. Jelikož jsem už u něj nebyl více jak rok a půl musel jsem si za jeho nadávky zaplatit. Když jsem si to vyslechl urychleně jsem odešel a zaklapl jsem za sebou dveře. Bohužel jsem u něj zapoměl ledvinku, to jsem zjistil hned na chodbě, zaklepal jsem a jak se mnou vyběhl to si nepřejte slyšet. Již nikdy více,to není doktor od té doby co dělá posudky pro jistou pojištovnu....

• E

Výborný odborník, vysvětlí diagnózu, ochotně odpoví na dotazy, výborný přístup k dětem, jen dobré zkušenosti, doporučuji.

• Ochotný odborník s lidským přístupem.

• na artroskopii kolena jeden z nejlepších v okrese. díky

• Po několika návšťěvách mi nebyl schopný určit diagnozu a tak sem musel přejít k jinému lékaři, dále velmi arogantní až urážlivé jednání. NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!

• Arogatní chování, absolutně ignoruje co mu říkáte a nepomůže vám. Určitě nedoporučuji návštěvu.