Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíZkušenosti
O mně
Odborný lékař se specializací v oboru ortopedie Smlouva se zdravotními pojišťovnami : VZP / 111 /,VoZP/ 201 /,ČPZP / 205 /,OZP / 207 /,ZPŠ / 209 /,...
VíceCeník
Anna
Vždy vyřešil jakýkoli můj zdravotní problém, krátké čekací lhůty na vyšetření, lidský přístup. Jednoznačně palec nahoru!
~
Pan doktor velice vstřícný, ochotný. Sestra sice přísnější, ale na některé maminky je to potřeba, když si myslí, že na kontrolu nožiček s dětmi můžou přijít 5 minut před koncem ordinačních hodin. Manžel k němu chodí s kolenem a je také velice spokojený. Určitě doporučuji
~
p. doktor velmi přijemný ochotny dobrý odborník byla jsem velmi spokojená mohu jen doporučit Lida
Katka B
Pan doktor je naprosto super, když jsem u něho byla před třemi lety s miminkem na kontrolu nožiček byl naprosto skvělý a trpělivý.Není co mu vytknout-snad pouze "gestapo" sestru v důchodovém věku jejíž jednání a přístup mě naprosto odrovnal ( nejenom mě)a šokoval takže při vstupu do ordinace jsem se klepala strachy jestli nestojí za rohen s palicí a rovnou mě nepraští....ale snad tam už nedělá....
Ivana
Pan doktor je vstřícný, hodný, s velkou snahou pomoci, vřele doporučuji ! Já i syn jsme byli spokojeni.
O mně
VíceZkušenosti
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.