Privátní praktický lékař

č.d. 500, Štítná nad Vláří 76333

• Jsem zde asi dva roky,jsem velmi spokojeny,zachranil mi v litopadu život! Děkuji !! Jen více takových lékařů. F.M.

• Z

Když budete nosit vajíčka a podobné naturálie, tak můžete přijít zadním vchodem od chodby a předběhnout celou čekárnu :-) ale koho musím vyzdvihnout, je jeho žena a sestřička v jednom, velice milá paní, která neustále jezdí kolem starých lidí, pichá jim injekce a má pro každého pochopení, milé slovo a vřelý úsměv, takže a je vždy ochotná, tudíž OK

• Na pana doktora si stěžovat nemůžu,hlavně co se týče odborné stránky,spíš mi vadí někdy dlouhé čekací doby v čekárně a jeho náladavost.

• F

Velmi dobrý diagnostik,maximálně se pacientovi věnuje,všem doporučuji!

• no nevím, kdo poznáte tohoto doktora, tak máte nutkání si obléct bílý plášť a vzít to za něj, protože poslat tam a pak zase tady, potom vypsat nějaké léky a napsat neschopenku, protože zaměstnavatel to chce, to zvládnete každý, ale nedej bože, aby přišel nějaký vážný případ do ordinace, na to tam nejsou stavění, tak pozor

• V

S panem doktorem jsem velmi spokojena.I když u něj v ordinaci je to nadelej,je to tím,že každého pečlivě vyšetří a prostuduje si dokumentaci.I preventivní prohlídky má velmi pečlivé,pacienti chodí na ně mimo ordinační hodiny,aby měl pan doktor na ně dostatek času.To se nedá říci o jiných lékařích.Já mám určeného lékaře na preventivní prohlídky od zaměstnavatele.Ten se ani na vás nepodívá,o odběrech ani nemluvě,orazítkuje vám papír a vše je vyřízeno.
    Proto nedám na mudr.Řehoře dopustit.

• T

Lékař na svém místě,je profesionál,počkám i hodinu.

Nemám dobré zkušenosti. MĚLA JSEM KRVÁCENÍ DO ŽALUDKU A PŘIPADALA JSEM SI JAKO SIMULANT, KTERY OTRAVUJE - PROTOŽE BYL PATEK 12 HODIN !!

Jsem naprosto spokojená,výborný přístup k pacientům,zaručená kvalitní péče.

• F

Velmi dobrý přístup k pacientovi,najde si čas na pohovor s nemocným,příjemné vystupování,díky.