Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Alicka S.
Pan doktor Navrátil je úžasný, hodný lékař a navíc velice hezký.nechodim k nemu často.ale vždy když se na něho podívám jako by mladl.
Bábíková Hana
jsem u pana doktora od zacatku,a je to skvely lekar na spravnym miste.Ve Vyskove najit dobreho lekare je velky problem,a s panem doktorem jsem spokojena na maximum.Hodne pomaha a nasloucha svym pacientum.Doporucuji!
pacient
I já se přidávám a souhlasím s názory negativních příspěvků. V dobách začátků pana doktora byly slibovány hory doly, nyní je problém, aby vás pan doktor vůbec poslal na vyšetření k odbornému lékaři o které si sami zažádáte. Nechci být konkrétní, ale rozpoznat chronické onemocnění, které máte navíc v rodině a které bylo doprovázeno snad všemi příznaky, by opravdu měl. Následná hospitalizace a operace již byla nevyhnutelná. Následně, kdy se k němu tato informace dostala, otočil o 180° a byl jako mílius, předepsal by vám i nemožné. Postupem času se však vracel do starých kolejí a v tomto trendu pokračoval nejen u mě, ale i jiných. Díky těmto zkušenostem, které se opakují od něj odcházím.
Hanapospisilovahani
Naprosto mi "pacient ze 13.2.2013"" mluví z úst,naprostý souhlas,až na to,že OL má velký problém vám napsat lék hrazený pojišťovnou,i když máte chřipku či angínu.Jen vám doporučí pastilky a paralen,i když vám právě ten paralen už více jak týden nezabírá.Skoda mluvit.Budeme dál chodit jako ovce k tomuto OL?
pacient
Souhlasím s negativními názory pacientů. Když ptáčka lapali, sliboval hory doly. S odtupem času převládá osobní byznys nad potřebami pacienta, přestože má na léčbu a platby od své ZP nárok. Neumí nebo nechce koordinovat vaši zdravotní léčbu z vyšetřeními u odborných lékařů. Chodíte od odborníka k odborníkovi a u OL jste přítěží, protože se mu nákladově nehodíte do tabulek. Ocítáte se v začarovaném kruhu bez efektu léčby a takměr bezmocný jako simulant. Napíše Vám léky - se zaťatýma zubama a nazdar. O nějakém vyšetření - kontrole tlaku či poslech si můžete nechat zdát, pokud nemáte teplotu nebo chřipku. Lékařská přísaha nebo profesionální a lidský přístup, jaký by jsme od OL či rodinného lékaře je tatam. Změnit lékaře? Za koho. Řeknou si navzájem jak je pacient problematický a jste tam, kde jste nechtěli být. Zde je asi rada marná. Musíme to ztrpět a svého lékaře finančně dále podporovat, ale nezatěžovat. Pan doktor by měl jít asi nazkušenou na "západ", kde si uvědomují, že je pacient platící zákazník se svými právy, ale i povinnostmi. Bůh nám žehnej zda se to někdy zlepší?!?!
Milena
K panu doktorovi chodim 2 roky s přestávkou a mám stále horší pocit když k němu jdu je mi špatně,nejraději by člověka potopil na lžičce vody.Nemám dobrý pocit.Sestřička je velmi příjemná,ale u pana doktora si nejsem jistá.Rozmýšlím změnit lekaře
Dalibor
pan doktor je velmi příjemný, dává pacientu srozumitelně najevo, že je odborník a dokáže jak poradit, tak pomoct, nikdy jsem ho nenavštívil, aby se choval nervozně, zasmušile, ledabyle, nepůsobí nesoustředěně, návštěvu u něho si člověk vždy může vychutnat, je precizní a profesionální člověk na svém místě.
~
S panem doktorem jsem byla ze začátku velice spokojená ale postupem času se začal shoršovat. V pondělí jsem omdlela a šla jsem kněmu a co udělal tak mě akorád poslechl a dal mi prášky ani mi nezměřil tlak nic. Proto si myslím že by se měl polepšit.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.