MUDr. Milan Břečka

Neurolog Více

Česká Třebová 1 adresa

Sam.ord.lék.spec. - neurologie

Litomyšlská 322, Česká Třebová 56002

• Opravdu lékař na svém místě. Jsem velice rád, že jsem na tohoto doktora narazil. Mohu vřele doporučit!

• Opravdu jsem šťastný, že jsem pana doktora Břečku v životě potkal. Velice pozorný, opravdový odborník.

• H

Vynikající lékař, který vždy poradí a raději vše prověří, než aby něco zanedbal. Člověk na správním místě! Opravdový odborník.

• Také na něho nedám dopustit.Jsme rádi, že ho tu máme. Ne všichni jsou takoví jako pan doktor.

• Konečně doktor,který mi pomohl.Moc mu za to děkuji.

• Lepšího doktora široko daleko nenajdete.Děkuji za jeho skvělou péči s milým úsměvem.B.

• Pan doktor mi také moc pomohl a já mu za to děkuji. Kdyby byli všichni takoví.
    Je nejlepší.E.B.

• Pana doktora Břečku si nemohu vynachválit, moc mi pomohl a já mu moc děkuji, že mě zbavil problémů, které se léta snažili léčit neúspěšně v jiných ordinacích.

• Velice si pana doktora cením,jeho přístup k lidem je perfektní a rozumí ....jen tak dál pane doktore a kdyby takových jako jste Vy bylo víc.........já za svojí osobu Vám moc děkuji.

• Pan doktor je velmi pracovitý se stálým úsměvem na tváři a je jediný, kdo mi pomohl
    od bolestí. Nemůžu si ho vynachválit.Pavel