Prostějov
Jediná lékařka, ke které bych chodil neustále. Moc příjemná, milá. Vyřešila mi problém, co jsem roky odkládal. Petr
Velmi stručně.Lepšího lékaře nenajdete.
Paní doktorku jsem vyhedala před pár lety, kdy jsem trpěla úzkostnými stavy a depresemi. Pomohla mi najít cestu a dostat se z problémů, pomohla mi nastartovat vlastní vůli. S pomocí antidepresiv a pohovorů jsem se dostala z nejhoršího a teď je to na mě. Děkuji paní doktorce.
Výborná paní doktorka i sestra,vždy mi pomohly,objednání bez problémů,což je v dnešní době vyjímečné.
Čekací doba opravdu téměř žádná,když mi neseděly léky,vždy jsem zavolala a paní doktorka mi poradila telefonicky a hned mě co nejdříve objednala a napsala nové léky.
Takže já jsem spokojená a přeji jí jen to nejlepší.Martina• • •
Vystřídala jsem několik psychiatrů než jsem našla tu nejlepší paní primářku v Olomouci. Paní Holinková byla moji první doktorka a zároveň jedna z nejhorších. Místo aby mi pomohla řekla mi, že si za deprese můžu sama a mám si pomoct. V ordinaci jsem dostala šílený záchvat a zkolabovala. Trpěla jsem stavy úzkosti a depresí. Naštěstí mi pomohla skvělá paní primářku. Tuhle lékařku za žádných okolností nedoporučuji. Jedno plus to ale mělo, měla na Vás pořád čas, jelikož v čekárně nikdo nebyl.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana Chovanová
Volím hodnocení NEJLEPŠÍ, i když nemám zkušenosti s jiným lékařem tohoto druhu. Dokáže si získt důvěru člověka (i tak nedůvěřivého a opatrného jako jsem já). Dokáže se vcítit do myšlení svých pacientů a opravdu jim pomoci! S termínem objednání vždy vyjde vstříc, doba čekání téměř nulová.
E
Eva
Vstřícná,ochotná,na pravém místě-návštěva u ní pohladí po duši.
Michal P.
Velmi příjemná, ochotná, hodná a odborná doktorka. Když je problém, tak ráda pomůže. Navštěvuji dost lékařů kvůli potížím co mám ale těch co jsou "lidští" je velmi málo.
Potůčková Ilona
Mám hodně zdravotních problémů.Tak se není co divit ,že jsem vyhledala pomoc paní doktorky . Pro pacienty je to lékařka na svém místě .Příjemná ,umí povzbudit a snaží se najít lék ,který by pomohl. Ještě se mi nestalo ,když jsem zavolala ,že bych potřebovala dojet i třeba hned 2. den aby mě odmítla.Děkuji ji za to, že je tak chápavá a přeji hodně úspěchů a zdraví v její náročné práci .
O
olnet
To co léčí nelze vyhnat z těla ze dne na den.Její pohoda,trpělivost,odbornost a ze strany pacienta víra v její pomoc z ní dělají lékaře,se kterými by se pacient měl setkat v každé ordinaci. PS: a dodržuje čas vašeho objednání. Doporučuji.