Po absolvování magisterského studijního oboru Fyzioterapie na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy pod vedením Prof. PaedDr. Pavla Koláře, Ph.D. jsem nastoupila ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze, kde jsem pracovala především s neurologicky nemocnými pacienty. Po mateřské dovolené jsem nastoupila jako vedoucí fyzioterapeut rehabilitační ambulance Luxor Poděbrady, více než rok jsem pracovala i na klinice Crimed Poděbrady. Rukama mi prošly tisíce pacientů s nejrůznějšími obtížemi.
Velký důraz kladu na individualitu každého pacienta. K jeho problémům přistupuji komplexně a v širších souvislostech. Zcela zásadní je vzájemná komunikace a aktivní spolupráce pacienta - já mu ukážu cestu a doprovodím ho, ale musí po ní kráčet sám.
O mně
Tejpování
Relaxace
Rehabilitace sportovců
3 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
N
Nadezda Dombiova
Paní fyzioterapeutka je moje zachrana měla jsem velké problémy s krční páteří nemohla jsem fungovat chodit ani pracovat .Hned po první rehabilitaci neskutečná úleva .Moc děkuji
• FYZIOTERAPIE PODĚBRADY • fyzioterapeutická konzultace •
T
TH
již po první návštěvě jsem cítila velkou úlevu od bolesti, oceňuji vstřícný a profesionální přístup fyzioterapeutky
• FYZIOTERAPIE PODĚBRADY • fyzioterapie •
J.M.
Jizva po operaci slepého střeva skoro zmizela i když po vytažení stehů vypadala děsně. Masáž jizvy a návod jak s jizvou dál pracovat. Naprostá spokojenost.
• FYZIOTERAPIE PODĚBRADY • pooperační rehabilitace •
V okolí Poděbrad
Zdravotní pojišťovny
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Poděbradech
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Poděbradech
- Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Poděbradech
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Poděbradech
- Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Poděbradech