Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíZkušenosti
L.P.
Naprostá kapacita! Několikaletá 100% spokojenost. Profesionální přístup pana doktora i sestřičky (Frenstat p.R)
jurickova.romana
Pan doktor je opravdu velký Profesional! Nic nezanedba, vše dovysetri a mimo jiné má velmi vstřícný a laskavý přístup! Sestřička je také velmi milá a ochotna! Moc dekuji! R.J
wickiletty@seznam.cz
Museli jsme s 3letým synem píchat oboustranný zánět oušek,pan doktor i sestřička velice milí,jen šílená čekací doba,kdy s dítětem na rukách na chodbě,kde vás lidi nepustí ani sednout a to podotýkám byli v mém věku,ostatně,za to sestra ani lékař nemůžou. Pan doktor s náma po telefonu řešil atb i mimo pracovní dobu a neodbyl nás,byl profesionální a velmi milý.
Pan doktor Knesl je výborný lékař s laskavým přístupem k dětem. Díky jeho doporučení mu vděčím za to, že mladší syn už dlouho (ťuk, ťuk) nebyl píchat uši.
Tento lékař mně operoval, a jsem velice spokojena. Je to odborník na svém místě, ale nikdy jsem neslyšela, že by měl nějakou ordinaci v Rožnově jak se zminuje pan Tomáš T. Také k dětem má krásný přístup a výsledky jeho léčby jsou velmi dobré, léčí mi děti.
Příjemné a profesionální chování a přístup k pacientům, navrhnul mí více řešení a vysvětlil jaké výhdy a nevýhody přinášejí - to už se dnes téměř nevidí, že by se lékař probíral možnost léčení s pacientem a nechoval se k němu jako ke nesvéprávnému... Tohle je opravdu PAN DOKTOR.
Docela mě zaráží, jak se všichni přítomní nezávislí !! účastníci připojili bleskově během víkendu s nesouhlasem do diskuze v hodnocení příspěvku ( i dřívějších), když stav pacienta zná jenom ošetřující lékař. Mohu se tedy zeptat,kdo poskytl odborné informace o správnosti léčby, jste jeho ošetřující lékař ? Od koho máte okamžitý bleskový zdroj informací o zdravotním stavu podléhajícímu lékařské mlčenlivosti???
Vážený pane Tomáši, je mi velmi líto co se stalo Vašemu bratrovi, neházejte však špínu na člověka, který je z mé osobní zkušenosti odborníkem na pravém místě s perfektním přístupem k pacientům. Chodím k němu se svými dětmi i osobně již několik let a opravdu si nedokážu představit, že by zanedbal péči. S pozdravem Hana H.
Vždy se mi zdravotní stav zlepšil. Výborný přístup. Odbornost a lidskost. Dobrý přístup k dětem.
Absolutní spokojenost, profesionál jak v přístupu k malým dětem, tak při své práci. Maximálně doporučuji.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.