MUDr. Marta Fremuthová

Svitavy 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa

č.d. 246, Městečko Trnávka, Svitavy 569 41

• E

Rodinnou vilku máme v Uhřicích u Jevíčka a tak penzi trávíme zde.Přijde problém a jediná,která vyšla vstříc při prasknutí fazety byla právě výše uvedená lékařka p. Fremuthová.Zachovala se jako špičkový profesionál.Nenechala mne ujíždět 250km do Č.Budějovic,kde mám stálé bydliště-tak mi "radila" sestra z jevičské ordinace, zde je zdravotnictví na velmi špatné úrovni. Hrozím se dne,kdy odejde na zaslouženou penzi a já budu potřebovat stomatologa. Emilián Vaněk

• Paní doktorka je super, umí, člověk si s ní popovídá i s vrtačkou v puse :-)
    Je milá, ale dokáže i pokárat, je jak babička, když je něco špatně. tak se zase nepáře. Mě zachránila tolika zubů, jiný by je už vytrhnul. Můžu jedině doporučit. Michaela Elnerová

• Je vážně dobrá!

• Nejlepší paní doktorka v okolí.Příjemná, dobrý specialista.

• Opravdu perfektní lékařka. Poctivá, zodpovědná a milá.

• Nezbývá než souhlasit paní doktorka se super,horší až nám odejde do důchodu!

• H

Paní doktorka je machr a má i velice lidský přístup.

• N

Paní doktorka je vynikající odborník, ochotná pomoci každému, kdo její službu potřebuje. Neznám v okolí lepšího a pracovitějšího odborníka ve své profesi.

• H

Naprosto perfektní jak lékařka, tak člověk. Opravdu svému řemeslu rozumí a vykonává svojí práci s noblesou a úsměvem. Věřím tomu, že jak se říká v jednom příslový ,,darovanému koni na zuby nekoukej" paní doktorka Fremuthová by na ně klidně koukla a dala je do pořádku:-)