Nově otevřená ordinace dentální hygieny v Liberci.
Adresa: Barvířská 115/1, Liberec

Markéta Bartošová, DiS.
Makéta Bartošová, DiS. DENTÁLNÍ HYGIENA

Barvířská 115/1, Liberec 460 01

Markéta Bartošová, DiS.
Dentální hygiena Markéta Bartošová, DiS.

• V

Naprostá spokojenost, profesionální přístup a precizně odvedená práce.

• V

Paní Markéta je úžasná včera jsem u ní byla a naprostá spokojenost. Vše vysvětlila, paní je usměvavá a vše ráda vysvětlí, není se čeho bát.

• Dentální hygiena Markéta Bartošová, DiS. instruktáž domácí dentální hygieny  •

Navštívila jsem poprvé dentální hygienu u slečny Markéty a mohu jen doporučit Milé vystupování, profesionální přístup, precizní ošetření, nádherné prostředí, ochota vše vysvětlit a poradit, jak na správnou techniku čištění zubů

• Makéta Bartošová, DiS. DENTÁLNÍ HYGIENA dentální hygiena  •

Na dentální hygieně jsem byla poprvé a slečnu Markétu můžu jen doporučit. Krásně vysvětlí jak se o zuby starat a co se týče dentální hygieny je opravu precizní a jemná, takže není důvod mít strach :).

• A

Během procesu naprostá pohoda, milý přístup, profesionální jednání. Po zkušenostech z minulých ošetření u jiných specialistů je právě tato ordinace, kterou jsem hledala. Budu právě sem docházet pravidelně a ráda. Veliké díky!

• D

Paní Markéta úžasná, pečlivá, poradí. Maximální spokojenost s ošetřením. Příjemné prostředí.

• D

Jsem spokojená, oceňuji pečlivost, lidský přístup

• Makéta Bartošová, DiS. DENTÁLNÍ HYGIENA dentální hygiena  •

• Paní Bartošová naprosto výborná!! Milá, usměvavá, profesionální. Už jsem byl na dentální hygienu více než 4x a vždy se těším na další náštěvu!!

• D

Velká pochvala za snahu vysvětlit mi co vše dělám špatně a lidské pochopení že vše se nedá změnit hned. Dále se mi líbí nevnucování předražených výrobků, ale snaha nabídnout kvalitní dostačující výrobky.

• Makéta Bartošová, DiS. DENTÁLNÍ HYGIENA Jiný  •

Slečna Markéta je velice příjemná a moc šikovná. S hygienou jsem byla naprosto spokojená a ráda se budu vracet. :-)