MUDr. Marie Policarová

Zubař · Více

Praktická zubní lékařka

Masarykova 445, Telč 58856

Katastrofa, nevím s kým jsem mluvila, jestli sestra nebo dr, chtěla jsem ošetřit, protože se mi udělal váček na dásni,a nemám žádného zubaře, rvala po mě, že si mám jít jinam, že ona mě určitě nevezme. Asi blbej den, ale k ní bych nešla, ani kdyby to byla jediná zubařka co by pribirala. Masakr.

• Praktická zubní lékařka Jiný  •

• Chodím k ní od malička a nemůžu si na nic stěžovat :)

S P. DOKTORKOU I SE SESTŘIČKOU JSEM SPOKOJENÝ,JSOU OBĚ OCHOTNÉ ,MILÉ A VSTŘÍCNÉ

Hodná, ochotná, vstřícná, vždy se snaží vyhovět....

Na rozdíl od paní zubařky Bínové není schopna vzít víc jak jednoho pacienta za hodinu, hrozná doba, čeká se tam u ní vždycky minimálně hodinu

Je ochotná a docela pečlivá.Bohužel se vůbec nedrží objednávací doby.Hodina zpoždění u ní nic neznamená

P.doktorka je ochotná,ale měla by vyměnit sestru,která je jejím pravým opakem,nepříjemná,neochotná,a p.doktorce ubírá na hodnocení v této ordinaci.

• Velmi ochotná doktorka, udělala mi nový zub tak dobře, že mezi ostatními není poznat, který to je.