MUDr. Marie Matoušková

Dačice 1 adresa

Zubní ordinace

Antonínská 85/II, Dačice

• Z

K paní doktorce jsem jezdila po dobu 2 let, měla jsem fixní rovnátka a horní i dolní čelisti. Zuby mám dodnes velmi křivé. Že jsem měla těžší vadu chrupu ji neomlouvá, za celou tu dobu nošení rovnátek mi jen stáhla špičák a dosedly mi horní čelisti na dolní. Otočením dvojky a předkusem se začala zabývat až po sundání fixních rovnátek, to nebylo v té době namístě a chtěla to ladit rovnátky sundavacími. Extra příjemná na mě nikdy nebyla. Dnes by nikdo nepoznal, že jsem někdy v životě rovnátka měla, polovinu předních zubů mám kratší než druhou, rotovanou dvojku a předkus. Jezdila jsem s kamarádkou, která tak křivé zuby neměla a kdyby sundavací rovnátka posléze nosila, měla by zuby celkem pěkné. Proto paní zubařku doporučuji jen těm, kteří chtějí zuby zdokonalit, nikoli těm, kteří mají těžké vady chrupu.

• D

Paní doktorka velice milá a ochotná.jezdím k ní už asi 3 roky a bez problému.já i neteř máme pěkný chrup.
    Bez čekání....přijedem a hned jdeme na řadu a za 5 minutek ven :-)

• K paní doktorce chodíme s manželem,sedmiletou dcerou a se synem na rovnátka.Moc si paní doktorku chválíme je to opravdu profík.

• Když jsem k ní přijela řekla mi že si musím nechat vytrhat šechny moudráky a když se stalo tak že zas další 2 zuby.. 6 zubů na vytržení je pro mě moc..

šikula

Jezdíme k paní doktorce s dcerou na rovnátka. Byla jsem i u jiného "specialisty" , ale to se nedá srovnat. Paní doktorka je milá, pečlivá , laskavá a velmi citlivá. Jsme velmi spokojeni!!!

Velmi dobrý specialista,všem doporučuji