Bří Mrštíků 38, Břeclav 69074
P.H.
Doktor mě odmítl ošetřit z důvodu, že jsem byla před rokem s palcem u jiného lékaře a je to nekolegiální?!!! Mě jako pacientovi je jedno co je nekolegiální, na původním místě mi zhyzdili palec. Sestra otřesná, v čekárně před 30 lidmi řešila moji diagnózu. Hrozné, žádná empatie ani profesionalita.
• Poliklinika Břeclav s.r.o. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Martin Machovič
Přišel jsem si nechat vytáhnout zapomenutý pooperační steh. Měl jsem jich 45 a jeden v Brně přehlédli. Dostal jsem doporučení na na krém Bepanthen na jizvy, a během pár minut jsem odcházel. Do čekárny jsem přišel 7:20 a už jsem byl 4. na řadě. Odcházel jsem cca 8:15. Při mém odchodu bylo v čekárně více než 20 lidí. Určitě se vyplatí přijít trochu dřív. Ošetření bylo velmi profesionální. Děkuji
• Poliklinika Břeclav s.r.o. • Jiný •
manfredo.hypnose
Dnes jsme s manzelem podstoupili odstraneni materskych znamenek.U pana doktora jsme byli poprve a byli jsme velice mile prekvapeni.Zakrok byl nejen vyborne, rychle a bezbolestne provedeny,ale pristup pana doktora i jeho sestricky byl velice optimisticky,lidsky,pozitivni a profesionalni.Klobouk dolu,takovych lekaru bychom si prali vice dekujeme
manzele Ruppovi• • •
Ájenka
Když jsem jela k panu doktorovi poprvé, jela jsem vlastně s akutním žlučníkem. Prohmatal mi břicho a sdělil mi, že to žlučník není, ať se otočím na břicho. Nechápala jsem... Na zádech mi ihned našel místo, které mě bolelo asi dva roky. Místo mi třikrát opíchal a bylo po letité bolesti. Je Superman nebo co? To má laserové oči? Odcházela jsem úplně nadšená, s nechápajícím výrazem. Praktik, gastroente. mi radili na "žlučník" dietu a algifen, já se tím řídila, ale žlučník to nebyl. Byla to úporná bolest od těch zad. Tímto Panu doktorovi velice děkuji, že mi od bolestí pomohl. Je milý, přátelský, usměvavý, veliký profesionál. A sestřičky? Ty se povahami k němu hodí. Jsou také moc milé. Jsem ráda, že jsem měla to štěstí a šla právě tam. Všem ho vřele doporučuji!!! Plotová :)
I
ILJICRAMIREZSANCHEZOVEC
Děs! O profesionálním jednání ani nemluvě.Po zkušenostech z místní ordinace volím jinou možnost, kde se nechat ošetřit.Komu bych tam dal dobré hodnocení, tak to jedině sestře ze sádrovny, která má profesionální přístup.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
hsylva
Pan doktor je velmi milý,přátelský,veselý a vždycky skvěle naladěný ikdyž má plnou čekárnu lidí...nejlepší chirurg a sestřičky jsou taky skvělé a mají pěkný přístup k lidem...nemám na něj žádné špatné slovo..je skvělý Silvie Havlovičová
Hana Kučerová
Vyborny pristup pana doktora i celeho jeho kolektivu. nemam ani jizvicku a to jak se postarali o mou dceru.. proste na jednicku!!!
Rádi bychom poděkovali za výtečnou péči, která nám byla v této nemocnici poskytnuta.
Rádi bychom pochválili pana doktora Marka Kašpara a jeho tým, kteří se nám s nebývalou ochotou věnovali při ošetření zlomeniny klíční kosti.
Přestože jsme neměli občanský průkaz ani kartu pojištěnce, jejich přístup byl velmi milý a velmi profesionální. Děkujeme také pracovníkům pracoviště RTG.
Vděčně
manželé Kučerovi.• • •
Dobrý den, byl jsem u něj již několikrát a líbí se mi strašně pozitivní přístup celé ordinace. Předávají tuto energii druhým lidem a tím je vlastně také léčí. Poděkování patří nejen panu doktorovi, ale také sestřičkám, které si úctu a pěkné chování víc než zaslouží. Díky a budu se těšit na další setkání.
J.Rolník• • •