Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Břeclav s.r.o.
Bří Mrštíků 38, Břeclav 69074
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (39)

T

Vůbec jí nejde o pacienta. Hlavně ať se vejde do tabulek. Pokud nechcete vitamínové infuze, nebo zkrášlovací procedury, tak tam ani nechoďte.

• MUDr. Martina Kubová - Šedová Jiný  •

Skvělý přístup, kvalitní vybavení ambulance, super přístup při řešení mých problémů. určitě doporučuji.

• MUDr. Martina Kubová - Šedová Jiný  •

Neochotná neempatická lékařka, pro kterou je práce jen byznys. Nic víc.

• MUDr. Martina Kubová - Šedová Jiný  •

Pani doktorka mi nepřišla na zánět zubu s kterym jsem tam 2x sla. Prisel na to az záskok na stomma. Okamžitě jsem změnila zubaře. Navíc se chova arogantne, nepříjemně a chybi ji veškerá empatie. Hláška “to nemuze tak bolet” a zavraceni oci by si zubař opravdu ma odpustit.

• MUDr. Jana Izsófová Jiný  •

Po dlouhé době velmi příjemný doktor,sestřička.vse vysvětlil.opravdu doporučuji.jsem ráda,že jsou mé děti v jeho péči. Víc takových

• MUDr. Martin Raus Jiný  •

V čekárně nikdo, sestra velmi nepříjemná, sdělil jsem jí, že mám akutní problém a potřebuji ho řešit, chtěla mě objednat na konec června... pana doktora jsem neviděl, jeho tedy nemohu posoudit. Nikdy tam už nepůjdu

• MUDr. Martin Raus Jiný  •

Pan doktor už neordinuje. V prosinci dělal. Teď je už na důchodě.

• MUDr. Viliam Brada Jiný  •

Jsem zde spokojená, pan doktor je pečlivý, vše srozumitelně vysvětlí.

• MUDr. Viliam Brada Jiný  •

Š

Nejhorší doktor co jsem zažila, neuznal že udělal chybu,obtěžovali ho moje návštěvy.

• MUDr. Stoychev Dimitar Jiný  •

I

Super pan doktor,příjemný ,milý,vše pěkně vysvětlil,poradil.Sestřička taktéž,milá ,příjemná.Skvělý přístup,moc si toho vážím a děkuji.

• Michal Brada Jiný  •