MUDr. Marcela Švandová

Neurologická ambulance

Masarykova 885, Humpolec 39601

Nemocnice Pelhřimov

Slovanského bratrství 710, Pelhřimov 393 01

Paní doktorka léčila našeho tříletého syna, léky určenými dospělým pacientům. Po roce a půl jsme "utekli" k MUDr. Hřebenovi do jihlavské nemocnice. Sdělil nám nález odpovídající zdraví a věku našeho dítěte, i dle původně natočeného EEG, které si následně vyžádal. Šok, lítost a ztracené dva roky života syna, který po dobu "léčby" silnými léky zaostal ve vývoji.

• Šla jsem za paní doktorkou po doporučení obvodní lékařky s akutní bolestí zad. Po hodině čekání mi sestra oznámila, že mě objedná za měsíc. V čekárně si všichni šeptali jak je paní doktorka a setra nepříjemná. K lékaři chodím minimálně, ale tento přístup mě dnes úplně dorazil.

• Kdybych měl hodnocení této lékařky říci jedním slovem, tak KATASROFA!! Její dlouhé pauzy se dají ještě pochopit, přeci jen je už starší.V odbornosti má obrovské mezery a než vás někam objedná, tak to co nejdéle protahuje.. Po půl roce čekání jsem si to stejně musel zařídit sám.Je nervozní, neosobní a pacienti jsou ji jen na obtíž.NEDOPORUČUJI!!!!

• R

Velmi výborná lékařka, byl jsem v její péči cca 2 roky a ikdyž mi vzala ŘP, tak jí musím pouze chválit.... Jako doktorka nemá chybu, mohu jen doporučit jako ošetřující lékařku...

• H

Paní MUDr.Švandová je mojí ošetřující lékařkou již hodně let. Děkuji ji za její léčbu.