Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíZkušenosti
Martin K.
Přijetí i bez objednání jen po telefonické domluvě a ještě ten den. Příjemný a profesionální přístup, mohu jen doporučit.
R. Benedová
Díkybohu, že jsem našla pana doktora, který mi pomohl od dlouhodobě vleklého zánětu dutin. Bohužel jiná ORL lékařka, ke které jsem chodila snad 20 let zavedla pravidlo, že bez objednání vám nepomůže. Takže když máte opravdu akutní problém, kdy je zapotřebí dát správná ATB a HLAVNĚ provést vyšetření a vy dostanete nejbližší termín za 3 týdny, tak je to hodně smutné.. To tady opravdu nehrozí. Byla jsem přijata okamžitě, p. doktor provedl veškerá vyšetření a hlavně pomohl. Jsem moc vděčná, že k němu můžu nadále chodit a tímto MOC děkuji za veškerou jeho péči. Ještě bych dodala, že sestřička je také moc milá a sympatická.
Ivana
Příjemný lékař, profesionální. Spokojenost,krátká objednací lhůta. Dodržení objednací doby. Možnost přijít bez objednání.
Martin
Trpělivý lékař s lidským přístupem, při podobném vyšetření u jiné lékařky se mi dělalo nevolno (těžko říct, jak jsem to měl potlačit) a tam jsem se se zlou potázal, u MUDr. Mansoura to nebyl problém, chápal mou situaci. Můžu vřele doporučit.
P.
Pana doktor je člověk na svém místě. Má osobní a profesionální přístup. Je příjemný a trpělivý. Mohu jedině doporučit!
Jarka Golasova
Velmi dobrý lékař a kvalitní ošetření byla jsem u něj ze synem a spokojenost veliká po všech stránkách.
Markéta H.
Pan doktor je naprostý profesionál se skvělým lidským přístupem. Léčila se u něho má dcera a teď i já. Oběma moc pomohl. Jinam už bych nešla. Člověk se ho může v klidu zeptat na věci ohledně léčby, pan doktor vše trpělivě vysvětlí. Mohu jen doporučit!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.