přijímá nové pacienty

Psycholog, Psychoterapeut Více

Odhadovaná doba odpovědi:

www.terapiem.cz

Podmínky naší spolupráce: Zrušit/přeplánovat objednaný termín je možné alespoň 24 hodin před konzultací (nejlépe formou SMS 703 963 109, pokud zrušíte/ přeplánujete konzultaci méně jak 24 hodin dopředu, jste povinni uhradit cenu sezení.

Párová terapie trvá 90 minut. Probíhá ve dvojici s kolegou koučem.

Pokud si objednáte schůzku méně než 24h předem, ověřte si SMS se mnou, jestli je schůzka platná (nemusím stihnout zaznamenat např. u ranních termínů oznámení o rezervaci v Emailu). Klienty mohu požádat o úhradu sezení předem. Přijímám klienty od 13 let. Klient může bez udání důvodu ukončit spolupráci, a to stejné platí i z mé strany. Pokud máte jakékoli dotazy zavolejte +420 703 963 109 nebo napište: terapiem@email.cz

Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Rodinná terapie

• Rodinná terapie

1 800 Kč

• Párová terapie

2 000 Kč

Paní terapeutka Magdaléna je velice příjemná a empatická.

• Umístění: Terapeutická praxe BRNO individuální psychoterapie

Příjemná terapie. Paní psycholožka je velice empatická.

• Umístění: Terapeutická praxe BRNO individuální psychoterapie

Magdu mohu jen doporučit - výborná zkušenost, poradí, pomůže, slovem pohladí. Profesionální přístup ve velmi příjemném prostředí. Důvěra od prvního okamžiku, sdílí vlastní zkušenosti ze života, to ji velmi zlidšťuje.

• A

Děkujeme Magdě za realizaci skupinové supervize pro náš brněnský tým dul z České asociace dul. Vytvořila a poskytla nám bezpečný prostor pro sdílení, vzájemné učení se i inspiraci. Takové pečující obejmutí, jaké jsme zvyklé spíš poskytovat než dostávat. Bylo nám moc hezky a těšíme se na další setkávání v budoucnu.

• Umístění: Terapeutická praxe BRNO Jiný

Byla jsem zatím na prvním sezení, ale budu pokračovat. Vnímám snahu pomoci a empatii ze strany paní psycholožky, vedoucí k vlastnímu uvědomění si toho, v čem je asi “zakopán pes”. Atmosféra byla příjemná.

Děkuji, Kamilo.

Zatím se jednalo pouze o mou druhou návštěvu, ale i tak mám pocit, že z obou sezení jsem si odnesl hrozně moc. Konktretizování a nalezení problému. Velmi rychlé pochopení situace, spousta věcí, co paní psycholožka říká se mnou rezounují a pomáhají mi. Odnesl jsem si konkrétní věci, na kterých se zamyslet a zapracovat.
    Klidné a příjemné prostředí, atmosféra v které se nebojím otevřít. Můžu stoprocentně doporučit, budu chodit i dále. Docenil bych že i při přetažení (následující pacient nakonec neměl dorazit) nebylo nic ukončováno na sílu, ale hezky shrnuto a uzavřeno.
    Děkuji.

Moc děkuji, Honzo.

Terapie byla příjemná a velmi užitečná. Děkujeme za vše, pokud bude třeba, určitě se vrátíme opět k Vám.

• Umístění: Terapeutická praxe BRNO

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji Markéto, jsem ráda, že pro Vás byla párová terapie přínosná.

• D

příjemná a empatická terapeutka s velkou mírou empatie.

Mgr. Magdaléna Naděje

Jsem moc ráda, že jste se cítil příjemně, fandím Vám, držte se. Magda

• A

Paní terapeutka byla moc příjemná a empatická. Po návštěvě se cítím lépe a mám pocit, že věci, které jsem viděla černě najednou chytají růžovější barvu. Ordinace byla útulná a prostorná. Budu se těšit na další návštěvu a pracování na sobě za pomoci paní terapeutky.

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji, Adélo, jsem ráda, že se vaše optika světa proměňuje:-). Magda

• A

Paní psycholožka je moc hodná. Vždy se snaží porozumět mým problémům.

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji, těším se na další spolupráci. Magda

Odpovědi

9 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Mělo by se ADD léčit?
Je nebezpečné neléčené ADD
Stačí léčit ADD léky skrze pozornost?

ADD lze léčit psychofarmaky i terapií. Nejvhodnější terapií je směr: kognitivně-behaviorální (KBT- čili různé nácviky, nové návyky, postupy). Využívá se i EEG biofeedback.
Nejčastější projevy jsou roztržitost, zapomínání a denní snění. Není důležité ADD ze svého života zcela vyloučit, ale také se nenechat omezovat. Záleží do jaké míry Vás život s ADD zatěžuje, co vše chcete poupravit nebo změnit, jestli je vliv devastující nebo nepříjemný.

Mgr. Magdaléna Naděje

Dobrý den , syn má 30 let a všímáme u něj problem při dotazu nebo otázce reaguje až po 4-5 sekundách a je takovej divnej jakoby ho něco trápilo.dělám sním i v zaměstnání a dosti mě to štve.prosim o radu o co se může jednat a kam se obrátit na lékaře? Dik Lechner

Dobrý den, nenapsal jste, jak dlouho u něho tuto potíž pozorujete nebo po jaké události toto opožďování nastalo. Zdá se být uzavřený ve svém vnitřním světě? Když ho oslovíte jménem, je schopen hned zareagovat? Ostatní reakce jsou v pořádku (např. řízení auta a sebeobsluha)? Byl vystaven traumatu nebo těžké životní situaci ? Zkuste se ho sám zeptat, zda-li si uvědomuje, že reaguje se zpožděním (promýšlí si např. odpověď či dokončuje svůj vnitřní dialog...)

Prohlížet všechny odpovědi