přijímá nové pacienty

Psycholog, Psychoterapeut Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Terapie probíhá v Brně nebo online. Více informací najdete na webu:
www.terapiem.cz

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat:
Tel: +420 703 963 109
E-mail: terapiem@email.cz

• Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

Terapeutický přístup

• Párová terapie

2 000 Kč

• Rodinná terapie

1 800 Kč

Dobré to bylo, byl jsem spokojen s průběhem celkově

• D

Terapeutka Magdaléna mi hodně pomáhá v těžkém životním období. Je velice empatická.

Mgr. Magdaléna Naděje

Danielo, jste silná žena, nepochybuji o tom, že to vše zvládnete. Děkuji.

• S

Vždy se na návštěvu těším, protože zde najdu pochopení, empatii, upřímnost, nasměrování. Díky ní jsem začala na sobě pracovat, více o sebe pečovat, a cestu mít se ráda. Pomáhá mi vyrovnat se s traumaty z dětství.

Mgr. Magdaléna Naděje

Moc mě to těší, zvládnete to!

Paní Magda je člověk na svém místě, empatická a moc milá. Již po první návštěvě jsem odcházela s velkou úlevou. Těším se na další setkání, protože mě Magda utvrdila v tom, že je možné se uzdravit.

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji, Katko, věřím, že všichni můžeme být blíže životu, který opravdu chceme...

U paní Mgr. Naděje mi svitla naděje, že náš vztah snad má ještě šanci.

• Terapeutická praxe BRNO Párová terapie  •

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji, Petře, naději v životě potřebujeme všichni a díky ní to nevdáváme.

• I

Moc se snaží pomoci, je milá a empatická, uvolněná atmosféra, laskavý přístup

• Terapeutická praxe BRNO online psychoterapie  •

Mgr. Magdaléna Naděje

Moc děkuji, jsem ráda, že vám u mne bylo dobře.

Zatím moje první návštěva. Paní Magdaléna umí naslouchat, věci rozebrat a vysvětlit. Objednala jsem se na další sezení.

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji, Kateřino, těším se na další setkání.

Magda je velmi příjemná a empatická, a to jak na individuálních, tak i na párových terapiích. Moc oceňuji její uvolněný a přátelský přístup, necítíte se u ní jako na výslechu, spíše jako na příjemném posezení u kafe s kamarádkou, která vám rozumí, poradí a pomůže vám přijít na spoustu věcí, které byste si sama neuvědomila. Určitě doporučuji :-)

• Terapeutická praxe BRNO Párová terapie  •

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji, i pro mě je každé setkání přínosné.

Paní Magda je vnímavá a naslouchající. Její odpovědi mi často pomůžou podívat se na věci z jiného úhlu a líp o nich přemýšlet. Její přístup je pro mě velmi přínosný.

Moc Vám děkuji, Kristi.

Skvěle postřehy, aktivní naslouchání, dostala jsem řadu tipů/rad, pomohlo mi to se na svou situaci podívat úplně jinak, bylo to moc užitečné. Budu urcite pokračovat.

Mgr. Magdaléna Naděje

Moc Vám Děkuji, budu se těšit na další setkání.

Odpovědi

9 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Mělo by se ADD léčit?
Je nebezpečné neléčené ADD
Stačí léčit ADD léky skrze pozornost?

ADD lze léčit psychofarmaky i terapií. Nejvhodnější terapií je směr: kognitivně-behaviorální (KBT- čili různé nácviky, nové návyky, postupy). Využívá se i EEG biofeedback.
Nejčastější projevy jsou roztržitost, zapomínání a denní snění. Není důležité ADD ze svého života zcela vyloučit, ale také se nenechat omezovat. Záleží do jaké míry Vás život s ADD zatěžuje, co vše chcete poupravit nebo změnit, jestli je vliv devastující nebo nepříjemný.

Mgr. Magdaléna Naděje

Dobrý den , syn má 30 let a všímáme u něj problem při dotazu nebo otázce reaguje až po 4-5 sekundách a je takovej divnej jakoby ho něco trápilo.dělám sním i v zaměstnání a dosti mě to štve.prosim o radu o co se může jednat a kam se obrátit na lékaře? Dik Lechner

Dobrý den, nenapsal jste, jak dlouho u něho tuto potíž pozorujete nebo po jaké události toto opožďování nastalo. Zdá se být uzavřený ve svém vnitřním světě? Když ho oslovíte jménem, je schopen hned zareagovat? Ostatní reakce jsou v pořádku (např. řízení auta a sebeobsluha)? Byl vystaven traumatu nebo těžké životní situaci ? Zkuste se ho sám zeptat, zda-li si uvědomuje, že reaguje se zpožděním (promýšlí si např. odpověď či dokončuje svůj vnitřní dialog...)

Prohlížet všechny odpovědi