MUDr. Lucia Šoltysová Stachová

Otorinolaryngolog Více

Liberec 1 adresa

Odborný lékař otorinolaryngolog

Klášterní 117/5, Liberec 46001

Paní doktorka zřejmě neměla dobrý den a vylévala si vztek na sestru i na mě. Už když jsem vešla do ordinace k sestře, byla vyloženě v ráži. Řvala na sestru ohledně pacienta, se kterým sestra řešila naslouchadlo po telefonu. Sestru přede mnou poučovala a byla nepříjemná, působilo to velmi neprofesionálně. Nadávala na pacienty a nechtěla dát pacientovi termín návštěvy. Vytvořila negativní a dusnou atmosféru. Po tom, co jsem shlédla, jsem ani neměla chuť s ní cokoli řešit. Dle mého očekávání její nálada setrvala a byla na mě velmi nepříjemná a neochotná. Nemělo to smysl a raději jsem odešla. Paní doktorka by si neměla léčit své mindráky na sestře a na pacientech.

• A

Paní doktorka je velice příjemná, milá a hlavně jemná při vyšetření. K synovi se chovala opravdu úžasně. Při odchodu nám oběma dokonce podala ruku. Škoda, že takových lékařů jako ona není víc. Určitě doporučuji!

• Odborný lékař otorinolaryngolog Jiný  •

Výborná paní doktorka, moc si vážím toho, že v této době mě v klidu vyslechne porozumí mým problémům a řeší vše ochotně a mile. Za mě super, super. Ano je velmi milá.

• Z

Paní doktorku mohu vřele doporučit. Velmi hezký přístup jak k ceři, tak ke mně. Vše srozumitelně vysvětlila, navrhla možnosti léčby. Celkový dojem z paní doktorky byl opravdu velmi přijemný. Dlouho se mi nestalo, že by lékař na mě působil tak klidným a vyrovnaným dojmem. V této šìlené covid době byla návštěva této paní doktorky pohlazením po duši.

• H

Byla jsem u paní doktorky se synem (8 týdnů) na nástřih podjazykové uzdičky. Paní doktorka i sestřička byly velice příjemné. Paní doktorka vše podrobně vysvětlila. Na vše bez problémů odpověděla. Pomohla s manipulací - miminko, kočár. Trpělivá a milá byla i na ostatní pacienty, se kterými jsme se v ordinaci střídali. Jen jsou se sestřičkou obě v jednom kole, takže déle trvá, než se člověk dovolá. Ale je možnost kontaktovat ordinaci emailem.

• Odborný lékař otorinolaryngolog  •

• Když pročítám některá negativní hodnocení, začínám pochybovat, že jsem vlez do správných dveří, asi jsem byl u někoho jinýho :-)
    … další část textu ( byť slušného) jsem autocenzurou radši smazal, protože by se to dalo nepřímo vykládat tak, že komentuji názory jiných uživatelů…, jak jsem se posléze dočetl v pravidlech :-)
    tak alespoň konec:….vážně pochybuji, že se paní doktorka mohla inkriminovaných „ hříchů“ dopustit, podle mě toho není vůbec schopná a pokud tam nějaký náznak byl, tak to asi nebylo bez příčiny na straně pacienta…
    Byl jsem u ní 4x a ten milý a trpělivý přístup k člověku nemá obdoby a není třeba se omezovat jenom na zdravotnictví…
    Děti volí nejoblíbenějšího učitele ve „Zlatém Ámosovi“, v případě že někdo zavede soutěž o „Zlatého Hippokrata“, já mám o svém hlasu jasno … :-)

Doktorka Stachová je velmi sympatická, vstřícná, empatická. Sám jsem nenáročný uživatel - občasný výplach - ale co jsem odpozoroval jako náhodný divák, má velmi nadstandardní interakci s dětmi. Po zkušenostech s jinými lékaři - a nejen z oboru ORL - působí skutečně jako zjevení.

Paní doktorka není špatná, je to morous. Váš názor jí opravdu nezajímá. CHodím k ní už nějaký pátek a řekla bych, že byla dneska relativně v klidu. Už tam má sympatickou setřičku, tak mě přišla klidnější :)))). Je fakt, že poprvé to byl pro mě šok, to její chování. Už jsem si zvykla :))).

U paní doktorky jsem byl již asi pětkrát, její přístup byl vždy velmi přátelský a vstřícný - včetně sestřičky. Mám již asi deset let naslouchadlo a k jinému lékaři bych nešel.

Paní doktorka má naprosto profesionální a milý přístup, je velmi ochotná i k řešení nenadálých situací, vše vysvětlí, doporučí i další odborníky (logoped, speciální pedagog, raná péče). Chodím k ní se synem (1,5 roku) a jsme nad míru spokojeni.