MUDr. Lubomír Rutkay

Ortoped Více

Vrchlabí 1 adresa

Sam. ord. lékaře spec. - ortopedie

Tyršova 783, Vrchlabí

• Jsem jeho bývalá pacientka, díky Bohu! Poté, co do mě půl roku obden rval nějaké injekce na uzdravení kolen (které mimochodem stály majlant!) mě museli dát dohromady doktoři z Hradecké nemocnice v podobě operací obou kolen!
    Pokud už praxi neprovozuje - tím líp, pokud ano, rozhodně bych ho nikomu nedoporučila.

• neznám horšího

já nemůžu říct nic špatného - vždy nám pomohl.
    Přístup pana doktora - no co - každý jsme nějaký a jsme jenom lidi - že by lékař měl být dokonalý - no tak někdy není - taky má nárok na špatný den. zažila jsem jiné hrůzy u jiných lékařů ve Vrchlabí - ale u p.Rutkaye to rozhodně nebylo - přístup fajn, výsledek taky. Pomohl mě i manželovi, a přístup k dětem byl taky perfektní - odzbrojil nás nadhledem a naši vyplašenost a strach z vyšetření "U TOHO RASA :-) " jak jsme se doslechli - naprosto vyvrátil svým přístupem . Nevím,kde teď pan doktor působí - ale přeju mu hodně štěstí a ať se mu daří. Pro mě to byl fajn doktor, sice ze začátku jsem byla nervní, jak na mě udělá bububu - ale vždycky jsme se dohodli a nakonec zasmáli :-) věřím, že to s některými lidmi neměl jednoduché :-) já děkuju a přeju jen to nejlepší.

• Neuznavam lidi, kteří kritizují, a neumějí se potom ani podepsat!!!! Kdo hledá , najde. moc dobře vím kde se pan doktor nachází, ale v zhledem k tomu, že už profesi prozatím nevykonává, tak to nikoho nemusi zajímat!!! Nesnáším nevděk!! Lékař když je ochoten k pacientovi najít cestu k jeho léčení, nezáleží na jeho přístupu nýbrž na výsledku, a priory k tomu hypochondři nestěžujte si!!!! Praví pacienti s bolestí, lékaře ocení.... Jen dobytek který žije ze státních výhod, a vyhledává na sobě kdejakou chorobu a lékař mu ji neuzná, tak je špatný ŽE!!! Ale jak je vidět, tak v českém národě jsou samí lékaři, tak se léčte sami hovada, s pozdravem Sklenářová!!!!!

• Nesouhlasím s názorem některých pacientů, z vlastní zkušenosti vím, že pan doktor je velice schopný člověk, který mi velice pomohl, a díky němu mohu normálně chodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jsem mu nesmírně vděčná... Sklenářová,

Lékař snad odborně slušně fundován,vzdělaný,klidný,ale nepříliš dobřem působí,pokud je cítit pivem (byl jsem na vyšetření odpoledne,po obědě,ale přesto to není dobrá vizitka).S vyšetřením jsem byl celkem spokoje,souhlasím s názore,že prostředí čekárny není okouzlující!!

SOUHLASÍM S NÁZOREM "VRCHLABAČKY". TAKY MÁM VCELKU DOBROU ZKUŠENOST S PANEM DOKTOREM. PRAVDA, PŘÍSTUP JE PONĚKUD TVRDŠÍ ALE NEZANECHÁ TO NA ČLOVĚKU VUBEC ŽÁDNOU UJMU. A ORDINACE
    JE UPLNĚ NORMÁLNÍ. ŽÁDNÝ PŘEPYCH .ALE K VYŠETŘENÍ VŮBEC NEPOTŘEBUJEM SUPER MODERNÍ MÍSNOST. TED MÁ UŽ I PŘÍJEMNOU SESTŘIČKU(O PROTI TÉ PŘEDEŠLÉ).TAKŽE DOBRÝ. PAN DOKTOR PĚKNĚ VYSVĚTLUJE PROBLÉM.

• V

Mám vynikající zkušenosti,pan doktor velmi pečlivě vyšetřuje. Jeho léčba mi vždy pomohla.Snaží se vysvětlit i vznik problému.Komunikuje s pacientem. Ordinace skromná,ale čistá. Je to zkušený odborník,proto má stále mnoho pacientů.

• B

Poprvé a naposledy jsem byl u p. doktora asi před 4 roky. Po absolvování laické přednášky o ionosféře a principu a funkci ultrazvuku mě byla naordinována taková léčba kterou jsem raději ani nenastartoval.