Hornická poliklinika s.r.o.

Sokolská třída 81, Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava 70200

Klinika LLC, Plastická chirurgie a laserové léčebně centrum

Velká, Ostrava 70200

Velmi profesionální, vstřícný a přitom lidský přístup a to jak pana doktora, tak i sestřičky. Odstranění útvaru v obličeji esteticky, s minimálním poraněním, téměř neviditelná jizvička. Naprostá spokojenost, jinam už nepůjdu!

• A

Pan doktor Raška velice vstřícně a rychle reagoval na mou prosbu o pomoc s odstraněním znaménka u dcerky. Jeho přístup byl velice profesionální, stejně jako přístup jeho sestřiček. Jsem mu za jeho pomoc a práci moc vděčná. Všem doporučuji.

• Hornická poliklinika s.r.o. Jiný  •

Já jsem k tomuto chirurgovi kdysi šel z důvodů toho, že se o něm povídalo, že je nejlepší chirurg na Ostravě. Bohužel to tak není. Naštvalo mě, že podává desinformace ohledně zákroku co jde a co nejde spravit. Tedy jsme se domluvili na korekci jizvy a tento výkon byl zbytečný, nicméně byl poměrně drahý tak jak jinde reoperace. Za hloupost se platí. Velmi snadno mi mohl pomoci, ale z nějakého důvodu mě o tom ani neinformoval. Zbytečný, drahý a jednoduchý zákrok, který se ani nedělá pod celkovou anestezii. Nepochopil jsem.

• Hornická poliklinika s.r.o. Jiný  •

Niestety brak efektu operacji. Nie polecam. Przyjazd na zabieg okazał się moim błędem w wyborze chirurga. Po operacji czułam tylko ból a teraz nie widzę różnicy tylko blizny za uszami. Muszę znaleźć nowego lekarza i zrobić kolejny zabieg, kolejny ból i cierpienie. Dla mnie zle podejście do klienta. Bardzo mi przykro.

• Hornická poliklinika s.r.o. Otoplastyka  •

Byla jsem na odstranění mateřských znamének. Pan doktor je velice profesionální, milý a vstřícný. Sestry taktéž. Rozhodně doporučuji.

• Hornická poliklinika s.r.o.  •

Byl jsem na odstranění znamének. S panem doktorem byla jednoduchá domluva,profesionální jednání,perfektní přístup, skvělé odvedená práce. Bez obav doporučuji

• V únoru jsem byla u pana doktora na úpravu spodních očních víček. Vše proběhlo v pořádku. Perfektní přístup a péče. Díky panu doktorovi a „jeho“ sestřičkám jsem zase krásná.
    Moc děkuji.

• D

Nejlepší chirurg. Perfektně odvedená práce, jsem moc spokojená. Přeji mnoho dalších úspěchů.

Dnes jsem byla s osmiletým synem vyoperovat dvě znaménka na temeni hlavy, byla veliká a syn si jedno z nich strhl. Nutno podotknout, že jsme předtím navštívili nejmenovaného chirurga na diagnostickém centru, kde byl přístup skandální. Na plastice v Porubě komentovali rovněž, že je malý a nevydrží to jen s lokálním umrtvením. Potom, co si syn jedno znaménko poškodil, jsme zkusili na doporučení dětské lékařky navštívit pana Rašku. Jedním slovem on i jeho personál je vynikající, profesionální, lidský a milý. Ke všemu, výsledek se zdáti být dobrý. Zvládli syna zcela bez problémů, což jsem po předešlých zkušenostech ani nevěřila, že se stane. Tleskám a děkuji. Syn je už zase v pohodě a já jsem moc ráda, že existují empatičtí lékaři, co svou práci mají rádi. Děkujeme panu doktorovi i sestrám.

• B

Před týdnem jsem podstoupila u Mudr. Rašky chirurgický výkon, jednalo se o odstranění pigmentového znaménka v oblasti levého oka. S jeho péči i péči zdravotních sester jsem byla velmi spokojená, přístup skvělý, pooperčaní péče rovněž výborná, výsledek skvělý.Jizvička je malá a po vyblednutí nebude téměř viditelná. Tímto panu doktorovi moc děkuji a děkuji rovněž jeho kolektivu sester. Mohu jen doporučit.