MUDr. Lenka Struhárová

Praktický lékař Více

Uherský Brod 1 adresa

Praktická lékařka pro dospělé

Partyzánů 2174, Uherský Brod 688 01

U paní doktorky jsem byla dvakrát a znovu už tam asi jít neplánuju - kdyžtak pohotovost, nebo odborný lékař. V prvním případě během preventivní kontroly mi řekla, že není třeba dělat žádné krevní testy, ač jsem na ně měla nárok - důvod: protože jsem mladá (30 let). Změřila tlak a mohla jsem jít. Ve druhém případě mi změřila tlak, sestra mi následně v sesterně aplikovala očkování do hýždí před zraky asi třech důchodců, kteří byli uvnitř taky. Takže za mě nedoporučuji.

• Praktická lékařka pro dospělé Jiný  •

Pani doktorku si nemuzu vynachválit, tusila ze mam neco vážnějšího tak me poslala do UH at me hospitalizuji a tam me pani primářka poslala domu s klasickou a anginou, dalsi den jsem teda zasel opet k pani Struharove a ona primo zavolala jine primarce na infekční a okamzite me hospitalizovali, zjistili mi Mononukleozu a spatnou stitnou žlázu .................

• O

Paní doktorka je spíše úřednice za nadstandardní plat. S ochotou moc ruku v ruce nejde. No prostě od ní to nutné razítko, ať má ty své body a pak rychle k opravdovému lékaři.

• Neochotná, na lidi protivná, náladová a pokud máte horší nemoc než je obyčejná chřipka, tak jděte raději hned k odborníkovi, protože tato paní doktorka vám na všechny zdravotní problémy nasadí jeden jediný prášek - paralen...

• Paní doktorku mám velmi ráda,komu se nelíbí tak ať k ní nechodí.Já jsem pacientka která zrovna odchází díky své nemoci do invalidního důchodu a nemohu říci že by něco zanedbala nebo přehledla. Z mého pohledu je to osoba které patří velký dík, ona totiž má i dar který dovede alespoň na mě pozitivně působit. Paní doktorko jsem ráda že Vás mám a za Vaši léčbu a podporu moc a moc děkuji. Vaše pacientka Marie.

• Velmi dobra lekarka

• Má ohromný cit pro pacienta a pozná na první pohled zda jde o simulanta nebo maroda

• Myslim, ze se minula povolanim. Myslim, ze ji ta prace nebavi nebo na to nema dar, ale peclive vede dokumentaci, byla by dobra laborantka, nebo nejaka specialistka s detailni znalosti nejake konkretni casti lidskeho tela. Obvodak musi byt dobry psycholog s velmi osobnim pristupem, ten pani Struharove chybi.

POMLUVĚ SE ČLOVĚK NEUBRÁNÍ! JE DOBRÁ LÉKAŘKA I DOBRÝ ČLOVĚK!

K paní doktorce chodíme celá rodina,jsme s ní všichni velmi spokojeni.