Rakovník
4 názory
N
NS
Moje maminka chodí i MUDr. Alterové už dlouho, buhužel posledních pár měsíců řešíme její zdravotní komplikace ohledně bolesti kloubů a svalů. Paní doktorka neni schopná pomoci a pořád jenom bere krev, kdy potom řekne výsledky stylem máte zvýšené crp, zánět v těle, vyhřezlou lopatku, náběh na artrózu etc. Bohužel ale pomoc nepřichází, musím se sami ptát co se dá dělat, že výsledky sice máme ale co dále? Dnes se situace vyhrotila tím, že paní doktorka odmítla nám dát tyto výsledky do ruky, abychom se na ně mohli podívat a popřípadě hledat další pomoc. S důvodem, že ona dělala testy a jsou to její výsledky. Toto budeme řešit dále - popřípadě právně pokud to bude potřeba. Telefonní hovory máme nahrané.
Musím říct, že jsem velice zklamaná. Vidět maminku bojovat a bolesti a nedostat pomoc, odpovědi, doporučení k jiným lékařům ci odborníkům je opravdu smutné a frustrující.
Rozhodně bych paní Alterovou nedoporučila nikomu.• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kateřina
Paní doktorka Alterová je skvělá, narozdíl od zdravotní sestry kterou tam má, je velmi arogantní a nepříjemná. Měla by se nad sebou zamyslet, její přístup je opravdu katastrofální
• Ordinace • Jiný •
Jarda
Taaakže, pani doktorka ma od 6, ale když přijdete hned v 6 tak je tam už 15 pacientů. Kdyz přijdete v 5.45 tak je jich tam 7. No a když přijdete jako já dnes v 5.15 tak tam najdete štítek, ze si holka odjela na dovču . Jsem zvědav co me čeká příště
KK.
Paní doktorka je velmi příjemná a ochotná. Pokud potřebujete něco vysvětlit, ráda na vaše otázky odpoví.
• Ordinace • Jiný •