Ladislav Skalický, internista Ústí nad Orlicí

Uložit

Smetanova 1390, Ústí nad Orlicí
Sam.ord.lék.spec-interní obory

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Ověřený profil

Doktor Skalicky nijak nemel zajem me vyslechnout, vysetreni povrchni, zajimal se o jine veci, nez me zdravi. Do zpravy napsal veci, ktere nejsou pravdou (nezeptal se na ne, nenechal me je rict, a napsal opak). Nijak neporadil, nijak nepomohl. Jiz k nemu nepujdu. Sestricka je sice velmi prijemna a vstricna, ale clovek tam nechodi kvuli sestricce.

Ověřený profil

Nejlepší PAN doktor co znám a nejlepší sestřička .Oba supr. Nikoho hodnějšího neznám.
Dlouho nečekáte.Poradí.

G
Ověřený profil

Pan doktor mi ve vypjaté situaci poskytl ihned telefonickou konzultaci, uklidnil mne, uvedl na pravou míru výsledky krevních testů, špatně reprodukované praktickým lékařem, a objednal mne. Také mi ihned odpověděl na dodatečný mailový dotaz, s čímž se obvykle u lékařů nesetkáváme. Je to trpělivý a lidský člověk, který si na pacienta skutečně udělá čas. Sestřička je také velmi příjemná a ochotná. Pana doktora doporučuji.

Já nevím, přístup je v pohodě, akorát mi teda nepřijde, že by nějak poradil...mám problémy se sníženou funkcí, která souvisí s nabíráním na váze, shodila jsem sama asi 8kg z 22kg, které jsem nabrala a s tím mi nijak neporadil..a dál to prostě nejde..vlastně mi k tomu nic neřekl..

Je příjemný,vysvětlí,poradí a hlavně léčí dobře.

Velmi příjemný přístup, vše vysvětlí. Téměř žádná čekací doba. Mohu jen doporučit...