Jiráskova 1389, Rychnov nad Kněžnou 51601
Martin Študent
pan doktor Ladislav Pazdera je z těch neurologů podle mě nejlepší. Dává lidem svobodnou vůli aby si neškodili na zdraví a aby lidi dělali něco pro zdraví. pan doktor Ladislav Pazdera se snaží lidem vyjít vstříc. Mi pomohl a vždy mi pomáhá a mně se nejvíc líbí jak se snaží lidem vyjít vstříc a jak se snaží usilovně pomoci
• NEUROPS s.r.o. - neurologie • Jiný •
Jana
Myslím,že je to dobrý lékař,vyzkoušela jsem už mnoho neurologů,léčím se s epilepsií a až u tohoto lékaře jsem přes rok a půl plně bez záchvatů.Pomohl i mé babičce lékaři ji posílali všude možně a až teprve on určil správnou diagnózu,přišel na to,že má leukémii.
Joanna
Pan doktor hledá všechny řešení. Mám epilepsii a už jsme vyzkoušeli mnoho prášků co by jí odstranili a nebo i trochu ztlumili. To ztlumení se zatím povedlo na 1ku s hvězdičkou. Hned po roce a půl co jsem měl tu epilepsii, tak jsem šel na operaci, která bohužel nevyšla. Sám mi ji domluvil a ne přes doporučení jiných lékařů ;)
pacient
Vloni jsem na doporučení navštívila tohoto jako odborníka s tím že mám třes v rukou a v celém těle.Vůbec neprohlédl dokumenty od jiných lékařů s tím že ho to nezajímá.Že chce slyšet proč tam jsem.Vůbec nevystavil vyjádření o mém stavu, s tím že to zašle až mému obvodnímu lékaři.Tak učinil.I obvodní lékař se divil co napsal,ale tím že mě zná mnoho let tak jeho vyjádření bral spíše pobavení.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tohoto pana doktora nezajímají názory jiných lekářů, ani dokumentace. Drží se svého a nikdo mu do toho nebude mluvit. Nic nevidí, neslyší....Pak se zjistí, že má moje mamka již třetím rokem zlomené žebro, kde se jedna část rozpadla úplně a druhá začala zarůstat u břišní dutiny, poškozenou chrupavku atd.....Proto bolesti a podotýkám, že naomak i pěkná boule v místě zlomeniny. I laik by poznal, že tam je něco špatně. Pan doktor tvrdil,že tam nic není, že tam prostě nic nevidí. K tomuto závěru došel ihned po shlédnutí snímku a kontrole pan doktor Vyšata, který ihned reagoval větou: Myslím, že jste měla zlomené žebro..... Tak sláva!!!!Nepíši zda doporučuji, či nikoli. To je na zvážení každého z vás. Určitě i podle vašich reakcí i několikrát pomohl, ale to si byl asi 100% jistý. V případě mé matky nebyl a nevěděl, tudíž by ji prostě nechal odejít i přesto,že říkala, že jí to bolí. Ani se nedivím,že ji to bolelo.
Pan doktor je člověk, který léčí lidi nebo dělá že je léčí. Ale vmém případě jsem si připadal jako pokusný králík 3 dny mě proklepával a nepřišel na to že mám těškou parézu levé nohy. Na poplatek za lékařský výkon nezapoměl. Proto pana doktora nedoporučuji!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor je vstřícný a má snahu pomoci.Nezůstává u jedné alternativy a hledá jiná řešení problému.
Neumí komunikovat s pacientem, nedostatečně vysvětlí možnosti léčby, z vyšetření pacient neobdrží žádnou zprávu pro praktického lékaře nebo dalšího specialistu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tohoto rádoby doktora nedoporučuji moje příbuzná se u něj léčila několik let za celou dobu jí neposlal na žádné vyšetření nakonec zemřela v 52letech na rakovinu.takovému lékaři se vyhnout obloukem protože kdyby jí poslal na MR nebo CT určitě by se na něco přišlo.Podle mně to není člověk na správném místě.mám v současnosti neurologické problémy ale tam bych nešla i kdybych měla jezdit třeba do prahy.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mám špatnou zkušenost s tímto doktorem, před časem mne, a jak jsem zjistila i další pacienty, posílal šmahem na lumbální punkci. Na můj dotaz odpověděl, že to nic není, vůbec mě neinformoval o případném riziku. Chování má arogantní a nepříjemné.