Sady Komenského 1, Český Těšín
V.D.
S údivem jsem si přečetl sadu záporných komentářů , moje zkušenost je opačná. Kolonoskopie byla provedena s lokální anestezií. Po odstranění polypu a po výsledku z histologie jsem byl (pro laika) dostatečně a srozumitelně informován a byl mi doporučen termín další kolonoskopie.
Takže doporučuji.• Ordinace • Jiný •
Z
Znechucený pacient
Panu doktorovi chybí absolutně lidská empatie a slušnost. Pacientovi dává urážejícím způsobem najevo svoji nadřazenost. Toto není jenom můj názor.
• Ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
V.S
Pan doktor byl nepříjemný arogantní a nikomu ho nedoporučím,vůbec ho nezajímal můj problém který mne trápí.
DK
Arogantní,nepříjemný lékař. Když jsem mu na kolonoskopii řekla, že to bolí a jinde uspávají, tak mi otráveně odpověděl, že jsem hloupá, když si to myslím.Nehledě na to, jak ho obtěžovalo moje vyšetření v rámci prevence. Poprvé a naposledy. Dokonce jsem se potom dozvěděla, že takhle povýšeně jedná běžně.
karlova.posta
Trpím Ulcerozní Kolitídou, v prvním relapsu jsem na tom byl dost špatně. Tento super lékař mě postavil na nohy. DÍKY Karel
Som strašne moc spokojny s lekarom Langnerom,ku ktoremu chodim už roky!!!
Lékař, který poradí, vyslechne pacienta je velmi ochotný a vstřícný. Podle mého názoru je to velmi kvalitní lékař, ale i člověk, který se v dnešní době už jen tak nevidí. Martin T.
T
Tomek
Velmi dobrý lékař,velmi dobře umí naslouchat, vždy se snaží vyjít vstříc at už se jedná o cokoliv a taky je to vynikajíci odborník a člověk.sem hrozně rád že ho mám! TOMÁŠ
Vyzná se v nových postupech léčby, citlivý a ochotný přístup k pacientovi. Neměnila bych lepšího z oboru neznám a byla jsem i u jiných.