MUDr. Ladislav Křoustek

Oslavany 1 adresa

Gynekologická ambulance

Letkovská 2, Oslavany 66412

• X

Co jsem slyšela od kolegyň dobrý specialista to není. Nedoporučuji

• Pan doktor je fakt skvělý. Je stále usměvý. A to je určitě při jeho vytížení někdy dost obtížné. Vždycky mi pomohl. Je ochotný a hlavně mu na nás záleží. Aspoň já ten pocit mám. Tak mu přeji, aby mu to šlapalo tak perfektně i nadále. YK

• výborný lékař

K panu doktorovi jsem chodím cca 10 let. Vždy se ke mě choval mile, se zájmem. Kdykoliv jsem měla akutní problém, byl mi dispozici. Věřím mu. Pro mě je doktor s velkým D. Škoda jen, že takových není více!

• D

Skvělý odborník, vždy milý, příjemný, citlivý, vtipný, pacientka je pro něj člověk!

• H

Pan doktor je profesionál každým coulem. Na lepšího jsem nikdy nenarazila. Jeho sestřička má taky vše pod kontrolou. Nejlepší jsou její cedulky naprosto všude. Asi k nim má důvod.

• G

K panu doktorovi chodím už 8let a jsem s ním naprosto spokojená. Je to velmi sympatický člověk a vždy mi velmi pomohl.

• V

Pan doktor je specialista kterého si velmi vážím. Přijde mi ale maličko trapné hodnotit lékaře na internetu, leč taková je doba. Škoda, že takovéto stránky nejsou např. na stavební firmy a jiné manuálně pracující... to by bylo hodnoceníčko!!!!

13let mým a dá se říct,že už i "rodinným" gynekologem po dlouhá léta.super

• O

Individuální přístup k pacientce. Odborně na výši. Zkušenosti i s urgentní medicínou. Doporučuji.