Ordinace PL pro dospělé

Hartmanice 23, Hartmanice

Pana doktora jsem navstivila hned druhy den dovolene se silnou bolesti v krku. Sestricka ihned udelala CRP a STREPtest. S tim jsem se jeste nikdy nesetkala. Pan doktor mi pak predepsal i leky, aby se bolest nevracela (casto se tak v poslednim pulroce stavalo). Do dvou dnu bylo po bolesti. Pana doktora vrele doporucuji, je to clovek na svem miste a pracuje tak, jak by meli vsichni lekari.

• Ordinace PL pro dospělé  •

Ordinaci jsem navštívila v posledních letech dvakrát, a to vždy během své zimní dovolené v Kasperkach. I když nejsem pacientem pana doktora,tak on i sestřička byli velmi vstřícní. Kéž by se zdravotníci vždy chovali tak slušně a mile jako tady v Kašperských Horách!

• V

Rozumí svému povolání, je velice vstřícný a ochotný, nedělá rozdíly v pacientech

Svědomitý lékař.

• zodpovědný a spolehlivý lékař ,empatický a milý i ke starým pacientům , děkujeme pane doktore za váš přístup k naší nemocné mamince

• D

výborný praktický lékař, je možno se na něho obrátit v kteroukoliv dobu, poradí i na dálku, vždy příjemný a ochotný.Bereme ho jako rodinného lékaře.

vynikající diagnostik! Klidný a obětavý

• Č

Po našich zkušenostech s lékaři,musíme konstatovat,že pan doktor je jeden z nejlepších.Vřele doporučujeme,

Velmi doporučuji. Je dobrý, sympatický, léčí v klidu bez stresu. Doporučuji.

• Nejlepší doktor kterého znám. Nic mu není na obtíž.