MUDr. Květa Onderková

4 názory

Praktický lékař stomatolog

Křižíkova 1378, Frýdek-Místek 73801

4 názory

• Pokud máte možnost nechejte si udělat rentgeny zubů. Nevím jestli někomu dělala paní zubařka. Mi pouze jednou a to kvůli pojištovně. Nemůžu soudit jestli bych o ty zuby přišel už dávno nebo ne. Jsem laik. Každopádně co jsem byl u jiného zubaře s rentgenem tak mě zaskočilo v jakém stavu mám zuby.Rentgén odhalí hodně věcí.Proti paní doktorce nemám nic .

• Jsem spokojen snad už 20let- Jen mě mrzí , že z důvodu dlouhodobé nemoci už v ordinaci není. Pravdou je že oprotí obvodákovi nekecá 40min o potížích co jste měli v celým životě. Není psycholog.Podívejte se kolik lidí má za jeden den. A kolik hodin maká a ve stoje.Není to obvodák který sedí za počítačem. Navíc obvodáci makáj jen 3-4hodiny. Jsem chlap,ale asi 20let takovým tempem bych asi nevládl. Budte rádi , že zuby snaží léčit i na několirát.Porovnejte s druhými zubaři- všude platí min za návštěvu 300-600kč.Za každý úkon. Já děkuji , že vždy když jsem měl potíže se zuby tak tam doktorka byla a pomohlami. Ja děkuji zpětně za 20let péče.L.

Nejen, že čekací doba u této paní doktorky je neskutečně dlouhá, ale kvůli jedné korunky jsem tam byl snad 10x! Druhá zubařka to měla hotovo po dvou návštěvách.

• paní doktorka vynikající,ale ztrácí body chováním sestry,absolutní nepořádek v objednávání pacientů,čekací doby i 2 hod.na jeden čas je objednáno i 5 pacientů