Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíZkušenosti
Nikol
V roce 2009 mi pan doktor pouhým pohledem diagnostikoval poruchu štítné žlázy ze které se vyklubalo nádorové onemocnění, které díky němu bylo v raném stádiu podchyceno. Podotýkám, že jsem tam byla tehdy prvně jako pacient se zánětem dutin. Tento rok měl syn akutní bolest ucha, neváhala jsem a jela k panu doktorovi. Po přečtení některých recenzí opravdu nechápu, protože nám se dostalo opět skvělé péče, paní sestřička i pan doktor měli k malému úžasný přístup, vše jemu i mi vysvětlili a léčba byla zvolena tak, aby syn neměl trauma a dostal šanci léčby atb. Věřím, že v nemocnici bychom odjeli už s píchlým uchem.
Já za tento přístup děkuji a vřele doporučuji.
K. P.
Pan doktor je bezpochyby erudovaný člověk, ale jeho přístup k pacientům a způsob komunikace je velice zvláštní, až arogantní a povýšený. Musím vyzdvihnout, že na vyšetření dcery jsem nemusela vůbec čekat a pan doktor mě ihned přijal (nutno dodat, že nikdo jiný v čekárně nebyl) a také, že sestřička je velice milá a hodná, každopádně tímto to pozitivní končí. Pan doktor usedl k počítači, zády ke mně, máchl na mě beze slov rukou, jako na psa, co si má sednout a po pár minutách jeho zapisování se ke mně naklonil a bez jakéhokoli upozornění mi z očí sundal dioptrické brýle, položil si je na stůl, dělal, že nic a poslal mě si s dcerou sednout na vyšetřovací křeslo…Hodně mě toto chování zaskočilo. Nulovou snahu o komunikaci s dcerou nebudu ani komentovat…Pan doktor je určitě dobrý diagnostik, ale základy slušného a zdvořilého chování vůči pacientům mu bohužel chybí…
Martina
K Mudr. Hanušukovi nedoporučuji chodit nastřelovat dítěti náušnice. Sestra dítě zbytečně násilně držela při značeni dírek fixkou a doktor si tečky ani neporovnal,zda jsou symetricke. Po zbytečném traumatu má dcera křivě náušnice. Doktora jsem upozornila,aby dal dírku níže,neuposlechl a nastřelil:(
Veronika
K panu doktorovi chodím již od dětství a musím uznat, že má velmi specifický humor a občas moc nedbá na názory pacienta a jede si svou, ale určitě to není špatný lékař! Každopádně by měl popřemýšlet o výměně své sestry..chtěla jsem napsat sestřičky, ale to se snad ani nedá. Sestra je opravdu velice arogantní a nepříjemná a člověk má pocit, že tam všemu šéfuje ona a vy jí jen obtěžujete. Pokud by pan doktor vyměnil sestru a občas víc naslouchal svým pacientům, hned by mu zde ubylo toliko negativních komentářů.
Terez
K panu doktorovi jsem chodila odmalička a teď když mám nějaké problémy většinou s dutinami vždy jdu k němu. Pan doktor je neutrální a drží si odstup ale tak to má být je to správné z hlediska lékaře. Na druhou stranu umí se perfektně pobavit a vysvětlit vám vše okolo vašich problémů a snaží se vám co nejvíce pomoct. Na sestřičku nemám žádné výtky, pokaždé se snaží vyhovět pacientovi, Akorát nechápu názory některých z vás když píšete že vás urážela v čekárně...by mě zajímalo čím. Shrnuji to tím že vřele doporučuji:)
Jarmila
Chodím již k tomuto lékaři léta a vždy jsem byla maximálně spokojená.Velice pečlivý lékař,milá a příjemná sestřička.jsem velice spokojená.
Hodnocení změněno moderátorem na velmi dobrý.
Host
Pana doktora znám už z ambulance v nemocnici a už tam mu vyrůstaly růžky no a teď když má vlastní ambulanci tak mu ty rohy pěkně dorostly. Lidský přístup veškerý žádný. Nedoporučuji
Pana doktora Karla Hanušku vřele doporučuji všem pacientům, kteří potřebují pomoc odborníka na ORL - mají potíže s krkem, hlasem, uchem, nosem. Přístup pana doktora je velmi profesionální a výsledek léčení nemoci či potíží je vysoce účinný. Pan doktor Hanuška po sdělení potíží pacientem provede řádné vyšetření a nikoliv povrchní. Jsem hlasový profesionál a čas od času mi "odejde" hlas, pan doktor Hanuška mi se svými léčebnými metodami vždy ochotně pomůže, za což jsem mu velice vděčná. Pan doktor Hanuška má v ordinaci také skvělou sestřičku.
~
se zájmem jsem si přečetl zdejší hodnocení a musím se ztotožnit s názory na aroganci a tzv. vytříbený humor, lékaře, jak zde někdo napsal, včetně sestry. Měl jsem velmi nedobrý pocit, ironicky mě urážel a zesměšňoval při každé návštěvě. Léčba byla neúspěšná, ale chápu, že moje postižení není na tři návštěvy u lékaře, víc jsem nevydržel. Nikdy bych k tomuto lékaři již nešel.
Omlouvám se, jsem z Opavy, takže se nepodepíšu.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.