Olšina 336, Týniště nad Orlicí 51721
Komenského 533, Kostelec nad Orlicí 51741
Mírové náměstí 89, Týniště nad Orlicí 51721
sasa.154
Pane doktore,moc vám děkuji za to že jste mně vrátil sebevědomí,mobilitu,a víru že ještě existují lidský lékaři,moc vám opravdu děkuji a přeji vám v životě jen to dobré, děkuji Charvátová
• Ortopedická ambulance • Jiný •
Míša
Tohoto "lékaře" výrazně nedoporučuji. Mému velmi blízkému příbuznému "operoval" karpální tunely na obou rukách, v obou případech se tento člověk nedokázal trefit na místo, které mělo být operováno a pacient trpí již půl ročními bolestmi - byl nucen přistoupit k reoperaci na specializovaném pracovišti, jelikož došlo k výraznému utlačení nervu, zánětu v celé ruce a horečnatým stavům. Doktor, který reoperaci prováděl, se nestačil divit.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Michal
U mne velmi dobrý za rozpoznání skutečných obtížích a vyslání k příslušnému specialistovi, který potvrdil podezření pana doktora.
co dodat nic !!!!!!!!! pana mudr si vážím
Pane doktore jste jednička,
díky za perfektní operaci. Zase můžu bez bolestí sportovat.
L.S.
Před lety jsem byla spokojená s péčí pana doktora Otavy při léčbě mé dcery. V současné době jsem byla velmi zklamaná přístupem. Vyšetření mé maminky probíhalo přes oblečení, ač měla velké bolesti nohy. Jiný lékař konstatoval artrózu III. stupně a došlo tak k zanedbání léčby. Po operaci jsme žádaly léky, které mamince doporučili v nemocnici, avšak pan doktor nám nevyhověl s odůvodněním, že má vyčerpaný limit. Na můj dotaz, proč tyto léky předepisuje určitým lidem a pro maminku je nemá, mi nedokázal odpovědět. Bylo to tedy o protekci?
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
bravo pane doktore
velice ochotný a přívětivý
K panu doktorovi chodím již pěkných pár let a nevyměnil bych ho. Naprosto mi vyhovuje i nutnost se na vyšetření objednat, čímž se vyhnu dlouhému sezení v čekárně. Za panem doktorem jsem do Kostelce dojížděl z 5 kilometrů vzdálené vesnice, dojíždím za ním i teď, když to mám téměř 300 km. Odborníka se smyslem pro humor a s pochopením, že když je člověk sportovec, tak by jím chtěl zůstat, i když jeho pohybový aparát je zralý tak akorát na procházky v parku..... Snaží se najít řešení, i opakovaně, když to holt na poprvé nevyjde. Panu doktorovi děkuji a všem bych ho doporučil ! Honza V.
JK
Ten nej, vždy mi pomohl.