Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
hajeksk
Ověření e-mailu
Pan doktor je sympaticky.mily a prijemny na pacienty. Jeho odborne kvality jsou plne na vysi. Timto dekuji za prikladnou peci pri mem zdravotnim stavu.V pripadnem problemu ho urcite vyhledam opet . Pacient Hajek Petr.
člověk na vysoké odborné úrovni velmi inteligentní,přitom skromného vystupování.
Ověření e-mailu
Panu doktorovi Matlochovi náleží to nejvyšší ocenění. Je špičkovým chirurgem, odborníkem na svém místě. Díky němu proběhla má operace úspěšně a pokud v budoucnu nastanou opět nějaké zdravotní problémy, mé kroky budou směřovat přímo do jeho ordinace. Sice je natolik vytížený, že na sáhodlouhé diskuze a vysvětlování nemá časový prostor, ale to je vzhledem k jeho odborným kvalitám zanedbatelný detail. Je sice věcný, stručný, ale výstižný. Má k pacientům velmi příjemné vystupování. Děkuji mnohokrát za péči. Spokojená pacientka
Ověření e-mailu
kdyby všichni lékaři byli jako mudr.Matloch. Kapacita,nejlepší lékář široko daleko, vzorný příklad pro všechny lékaře.Naprostá špička,vynikající lékař.
Kalinová Danuše
Ve svých, téměř 60. letech mám poprvé v životě zlomeninu. Přístup pana doktora je příkladný a a díky jemu není zlomený kotník pro mne špatnou životní zkušeností.
Jurištová Zuzana
Jsem velice spokojená s přístupem pana doktora. Vřele doporučuji, Jurištová Zuzana z Bocanovic