Matice školské 17, České Budějovice 37001
Na všechnu tu chválu tady musim přidat něco naprosto opačného. Problém - dlouhodobě bolavé lokty. Mým koníčkem je (bylo) posilování - celkové - ruce, nohy, břicho, hrudník, fyzička. Již druhým rokem necvičím horní polovinu těla kvůli neustupujícím bolestem v loktech. Doktorova diagnostika? Cituji "Já jsem stejně nikdy neměl tyhle cviky rád, běžte si radši zaplavat, budete silný úplně stejně". Pan doktor ordinuje asi podle toho, jak ON kdysi žil a nežil. Ve zprávě stojí - Vyloučit zatížení HK (asi horních končetin). Čili já vím, že mám v nepořádku zdraví a doktor mi doporučí nepoužívat daný "orgán"? Kdyby mě bolely plíce, tak mi patrně doporučí přestat dýchat?
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
hončik vaclav
velice kvalitní ortoped díky jemu mám zase nohu jako za mlada.mnohokrát děkuji.
H. Vojtíšková
Velice kvalitní ortoped a chirurg, díky němu "už zase skáču přes kaluže", (endoproteza v r. 2003)
václav zach artrodéza 1984
Pane Primáři!Nikdy nezapomenu co jste pro mě udělal!S díky Váš pacient!!!
Lenka
Včasnou operací vpodstatě zachránil mojí matce život a za to jsem mu vděčna.
I
Išek
Opravdu výborný specialista, kterých je tomto oboru velice málo.
```• • •
VercaMagda
Pan doktor mi při mé 2 návštěvě oznámil že mi může a nemusí věřit že mám bolesti od palce k zápěstí ... tak jsem vyhledala Mudr. Zdeňka Vodičku, který mne musel operovat.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní