MUDr. Jiří Páral

Zubař Více

Svitavy 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa

Pavlovova 5, Svitavy 56802

Kdysi to býval PAN ZUBAŘ, neměla jsem strach z návštěvy jeho ordinace, byl pečlivý a odborník na svém místě. Nyní je starý - měl by jít do důchodu, protože pracující důchodci nemají zájem být co nejlepší, ale využívat co se dá, dělat jen na půl plynu a jen kvůli finančnímu profitu. Nyní je neochotný, dělá jen to co musí, protože víc nepotřebuje - kdykoliv může prodat ordinaci a brát jen důchod, navíc s věkem se stává stále více arogantní a sebestředný. Když udělá chybu, neomluví se, nepřizná ji a stává se o to víc arogantním a ironickým, takže pacienta totálně psychicky vydeptá.

• To je katastrofa, 100% hodnocení jako nejlepší?? no to snad ne, vždyt s epodívejte, že nejlepúší hodnocení vycházejí pvždy po několika z jedné IP adresy.
    Prosím Vás správci tohoto serveru, už s tím něco udělejte.

• VELMI DOBRY STOMATOLOG

• Široko daleok největší odborník na zuby.

• PAN DOKTOR PÁRAL JE PŘÍMO "BOMBASTICKÝ"! MÁM RADOST ZE SKVĚLE OPRAVENÝCH PŘEDNÍCH ZOUBKŮ! DĚKUJI!!! :-)

• PAN DOKTOR JE NEJ NEJ NEJ! OPĚT OSLŇUJI SVÝM CHRUPEM SVÉ NEJBLIŽŠÍ! :-)

• Pan doktor je výborný protetik,dělal mi keramický můstek,je perfektní.Porovnali jsme to s kamarádkou,které dělal můstek jiný doktor a je to nebe a dudy.Vřele doporučuji,i cena je velmi solidní.

• Z těch dvou zubařů co tu máme,je o chlup,ale o chlup lepší.Ale musím ho pochválit za skoleného osmeráka na podzim,to byla ale panečku trefa,jako kdyby se trefil do vycpaného!!!!

• K Jiřímu jezdím více jak čtvrt století, je to skvělí lekař i člověk.Přeji mu pevné zdraví které potřebuje na ošetřování nás pacientů.Také je vášnivý milovni přirody a myslivosti.

• O

pan doktor je skvělý protetik,jeho porcelánové mústky jsou opravdu na úrovni,