Praktický lékař

nábřeží Svobody 168, Bojkovice 68771

Velmi dobrý lékař, jsem opravdu spokojená. Přesný úsudek, slušné jednání a s nějakým odbýváním rozhodně nemohu souhlasit. Těžko říci co se stalo, nicméně nikdo se nemůže zavděčit úplně všem stejně jako kdekoliv jinde. Já jsem s panem doktorem spokojená a myslím, že drtivá většina jeho paciéntů bude souhlasit.

• H

O mém rozhodnutí přejít k jinému lékaři už vůbec nepochybuji.

• T

Hodnotím jako dobrý, překvapil mě odhadem diagnózy u mé matky, když testy ukazovaly na rakovinný původ. Dokonce měl přesnější úsudek, než odborník v nemocnici. Tím u mě velmi stoupl v hodnocení

MYSLÍM SI,ŽE JE TO DOBRÝ DOKTOR A NEVÍM,JAK NA NĚJ NĚKDO MŮŽE NADÁVAT,VŽDY VSTŘÍCNÝ,SLUŠNÝ,SKROMNÝ,NEPOVÝŠENÝ.

• Možná trochu málomluvný,ale jinak lékař na kterého je spolehnutí

v daném místě nejlepší,jinak průměrný lékař,ke kterému nemám vážnější výhrady

co o něm vím býval velmi dobrý,co se stalo?

Svou práci odbývá, jeho prohlídky zpočívají v poslechu a prohmatu břicha. O vybavenosti ordinace a celkovém prostředí se nedá ani mluvit. Špatné....

• X

Rozvážný, dobrý lékař. Pacientovi se věnuje v plné míře.