Nejnovější názory

B
Ověřeny pacient

Pan primář MUDr. Jindřich Florián je provotřídní lékař a člověk se zlatým srdcem. Děkuji mu za záchranu života při infarktu miakardu. Blažková Miluše


Adresy (2)

Náměstí 23, Český Krumlov
Ordinace (mapa)

Na tento adrese online kalendář není aktivní

Požádejte o spuštení online kalendáře
Nedostatek informací o službách a cenách
Nemocniční 429, Český Krumlov
Nemocnice Český Krumlov, a.s. (mapa)

Na tento adrese online kalendář není aktivní

Požádejte o spuštení online kalendáře
Vojenská zdravotní pojišťovna ČR, Oborová zdravotní pojišťovna, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, + 1 Více
Nedostatek informací o službách a cenách

Zkušenosti

Názory pacientů

5

Obecné skóre
5 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
B
Ověřeny pacient

Pan primář MUDr. Jindřich Florián je provotřídní lékař a člověk se zlatým srdcem. Děkuji mu za záchranu života při infarktu miakardu. Blažková Miluše


J
Ověřeny pacient

Pan primář je velice lidský,vše vysvětlí,no bezva primář.Doktoři by si z něj měli vzít příklad.Nic ze sebe nedělá a to by mohl.Doporučuji


Je to lékař s velkým L. Jeho přístup k pacientům by se od něj mohli učit někteří mladší lékaři. Pan primář a sestřička Iva na ambulanci to je bezva souhra a lidskost od obou.Děkujeme za to ,že jsou. Doporučuji.


Pan primář J.Florián je člověk na svém místě. Jeho lidský přístup a trpělivost je přímo ukázková. Přejeme mu do jeho další práce mnoho úspěchů a stálé zdraví.


M
Ověřeny pacient

Skvělý lékař a člověk.


Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Názory pacientů

5

Obecné skóre
5 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
B
Ověřeny pacient

Pan primář MUDr. Jindřich Florián je provotřídní lékař a člověk se zlatým srdcem. Děkuji mu za záchranu života při infarktu miakardu. Blažková Miluše


J
Ověřeny pacient

Pan primář je velice lidský,vše vysvětlí,no bezva primář.Doktoři by si z něj měli vzít příklad.Nic ze sebe nedělá a to by mohl.Doporučuji


Je to lékař s velkým L. Jeho přístup k pacientům by se od něj mohli učit někteří mladší lékaři. Pan primář a sestřička Iva na ambulanci to je bezva souhra a lidskost od obou.Děkujeme za to ,že jsou. Doporučuji.


Pan primář J.Florián je člověk na svém místě. Jeho lidský přístup a trpělivost je přímo ukázková. Přejeme mu do jeho další práce mnoho úspěchů a stálé zdraví.


M
Ověřeny pacient

Skvělý lékař a člověk.


Došlo k chybě, zkuste to znovu

Odpovědi

6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz


  • Dobrý den,
    prosím o radu. Minulý měsíc mi paní doktorka zjistila zvýšené jaterní testy, po měsíci jsem byla opět na krvi a mám tyto výsledky: Kalium 4,1 mmol/l (3,8-5,4), ALT 0,77 ukat/l (0,1-0,78), AST 0,76 ukat/l (0,16-0,72), GGT 2,37 ukat/l (0,14-0,68), Alkalická fosfatáza 4,1 ukat/l (0,66-2,2)
    Piju ostropestřec čas, tinkturu (kapky) a drcený ostropestřec, mám jaterní dietu. alkohol nepiji.
    Beru ale antidepresiva, argofan 300 mg... Může to být tímto zvýšené? Popřípadě, co brát, či co dělat. Snížení antidepresiva asi není reálné, mám těžce nemocného tatínka.

    Předem moc děkuji za odpověď.

    Nezbytné je vyšetření jater ultrazvukem .

    Jindřich Florian

  • Mam cystu na ledvinach a zlucovy kamen 3.5mmDoktor mi řekl , že je to v pohodě. Je mi 60let

    Přesto je dobré cystu občas ultrazvukem zkontrolovat, aby bylo zřejmé, že se jedná o prostou cystu.

    Jindřich Florian

Veškerý obsah publikovaný na portálu ZnamyLekar.cz zejména Otázky a odpovědi, má pouze informativní charakter. Internet nepředstavuje plnohodnotnou náhradu lékařské péče poskytované specialistou.

Zkušenosti