Masarykova 214, Lysá nad Labem
Soukromá gynekologicko - porodnická ordinace, UZ diagnostika, laserová terapieNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
Gurová
Paní doktorka je rázná, ale super ženská. Pražský pan doktor, letitá kapacita, říkal, že můj problém nic není. To nic vyústilo v obrovské potíže, ale naštěstí paní doktorka stav nebagatelizovala a ihned poslala na operaci, kde odstranili s panem primářem celou dělohu a je po problému. Velice si cením jejího přístupu a super péče a to i gynekolie v Nymburce. Za mě doporučuji.
U. R.
Bohužel u druhého těhotenství paní doktorka nerozeznala zda je přítomen plod. Musela jsem jet na pohotovost. Na pohotovosti ještě v ten den plod viděli i se srdeční akcí. Soudím tedy, že mě paní doktorka nedostatečně vyšetřila nebo má nekvalitní přístroj, v obou případech mě ale určitě neměla strašit slovy že tam nic není a že to vypadá špatně.
biancaa
Bohužel se musím přidat s negativním názorem. Pokud člověku nic není a chodí pouze na preventivní prohlídky, bude spokojen. Ale pokud se vyskytne problém, má paní doktorka přístup velice zvláštní. Byla jsem v 6tt a přišla jsem za paní doktorkou, protože jsem krvácela. Paní doktorka udělala pouze ultrazvuk a řekla mi, že uvidíme. Ale hned poté mi neopomněla nabídnout preparát chytré miminko, který je do zblbnutí inzerován i v televizi v čekárně. Za 3 dny jsem potratila, za což paní doktorku samozřejmě vinit nemohu. Ale poté co jsem přišla po revizi dělohy na kontrolu mě prohlédla jen spodem a zarazilo mě, že nedělala ultrazvuk, který v těchto případech ověřuje, jestli je děloha čistá. Proto jsem přešla k jinému lékaři a jsem spokojená.
ollunka
jsem z paní doktorky neštastná, jsem u ní několik let a přesně jak už jsem se tu dočetla pokud nemáte problémy tak je milá, ale nedej bože pokud vám něco je. Mě vyděsila s oparací a po týdnu na návštěvě mi dala mastičku ....a to jsem se jí musela připomínat že nejsem na prevenci ale že už mám všechny potřebné testy co po mě chtěla a můžu jít tedy na zákrok!!!!
znuvu si mě prohlédla protože vůbec nevěděla a pak celých 15minut na INTERNETU hledala podobný obrázek a netušila co to mám!!!jdu pryč a vám všem doporučuju nechodte k ní. moje švagrová kvůli ní otěhotněla zbytečně až po dvou letech jen protože jí řekla at pořád zkoušejí, přestoupila k jinému doktorovi a do 3 měsíců byla těhotná..neměla dovyvynutou dělohu a paní doktorka to vůbec nepoznala a neléčila jí!
Marketa S.
K paní doktorce chodím před 2 roky a zatím jsem spokojena :)
Jaroslava Toboříková
Díky paní doktorce jsem porodila čtyři krásné děti.Vždy ke mě byla milá,nikdy mě neodbila,vždy se mi věnovala,jak bylo potřeba.Dokonce i když jsem byla v nemocnici,když tam měla službu,vždy se za mnou stavila.Pani doktorku mám moc ráda a neměnila bych a mé čtyři těhotenství neprobíhaly všechny jen dobře.Za mě velmi doporučuji! Jaroslava Toboříková-Kroufková
Dne 2010-12-30 12:51:06 jsem zde zadala příspěvek k hodnocení paní doktorky. Svého hodnocení se stále držím. Těhotenství nám proběhlo v pořádku, paní doktorka byla vždy ochotná se mnou cokoliv konzultovat, i když mi mé dotazy někdy přišly skoro "otravné", jelikož jich paní doktorka musela mít za svou praxi spoustu. Mám doma osmitýdenního chlapečka Honzíčka, a zítra se jdeme k paní doktorce ukázat, aby viděla, jakého krasavce jsme v mém bříšku vypiplaly :D. Paní doktorku doporučuji a jí i jejím pacientkám přeji hodně zdraví a úspěchů.
Nemám bohužel s paní doktorkou také nejlepší zkušenosti. Pokud je člověk v pořádku, nemá problémy, tak je to dobrá doktorka...Ale doktor by neměl provádět jen preventivní prohlídky. Po několika letech, co jsem nebrala antikoncepci a po roce usilovného snažení o miminko jsem paní doktorku navštívila s tím, že jsem na sobě vypozorovala, že nemám ovulaci a její reakce byla, že rok je krátká doba, že mám přijít za půl roku, nejlépe až za rok...Tak to byla poslední kapka...Nyní mám již nového doktora, vyléčil všechny zanedbané problémy a jsem ve třetím měsíci těhotenství. Proto nemůžu a ani nechci hodnotit kladným komentářem.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.