Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
b.badalcova
Neprofesionální přístup lékaře, pro velkou nespokojenost jsem musela přestoupit k jinému lékaři.
Host
Skvělý přístup celého týmu G-medu, velká spokojenost, mohu jenom doporučit
Nebýt pana doktora Galáta, tak bych nepřežila těhotenství a dcera by se mi narodila mrtvá. Je to nejlepší gynekolog, jakého znám.
~
Do G-medu chodím cca 2 roky, absolvovala jsem tu jeden menší gynekologický zákrok a nyní navštěvuji těhotenskou poradnu. Toto zařízení mohu jen doporučit.
Vynikající sestry, skvělý, lidský přístup a pan doktor Galát je opravdu odborník na svém místě. Lenka
~
Pan doktor je super clovek,vse pekne vysvetli,popovida si,nemuzu si na nic stezovat.A muzu jen doporucit!!!
~
Jiného gynekologa jsem zatím nenavštívila, takže nemám s čím srovnávat a proto nedám nejvyšší hodnocení. Rozhodně pana Dr. Galáta mohu doporučit, je velmi ochotný a laskavý. V čekárně sice opravdu čekáte v pravém slova smyslu, ale to proto, že každé pacientce věnuje tolik času, kolik je potřeba. Člověk na svém místě.
~
byla jsem v G-Medu na laparoskopickem zakroku a rozhodne toho nelituji, ze jsem si vybrala soukromou kliniku... pan doktor Galat je velice prijemny, lidsky, vse krasne vysvetli a po operaci mam jen malinke jizvicky :) a rozhodne nic nepodceni... sestry jsou take velice ochotne, mnohokrat za odpoledne, vecer a noc za nami prisla, zmerila tlak a poptala se, zda neco nepotrebujeme... kazdopadne vynikajici pristup vsech :) vsem kdo se rozhoduji jit k tomuto lekari, tak muzu jedine VRELE DOPORUCIT¨
Veronika
Lenka
Velice fundovaný, pečlivý, příjemný, trpělivý. O všem s Vámi pohovoří. Nemáte pocit, že zdržujete.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.