MUDr. Jaromír Veith

Otorinolaryngolog Více

Rožnov pod Radhoštěm 1 adresa

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Rychlé řešení, úleva od bolesti, vstřícné jednání. Mohu jen doporučit.

Umístění: Ordinace Jiný

Velmi příjemné, vstřícné a profesionální jednání, bez sebemenší nadřazenosti. To umožňuje naprosto otevřenou komunikaci, jako z někým z rodiny. Byl jsem velmi spokojen a podařilo se vyřešit problém, který v jiné ordinaci byl neřešitelný. Děkuji všem, včetně personálu ordinace.

Š
Umístění: Ordinace Jiný

Chtěla bych pochválit pana doktora.Mě i dětem vždy pomohl a během chvíle jsme byli fit.Děkuji a přeju mnoho sil v ordinování.

Jsem s panem doktorem velmi spokojený.Musím vyzvednout jeho profesionální přístup a ochotu ,se kterou jsem se setkal v jeho ordinaci.Jen více takových lékařů.
Žmol Pavel

Chodím k panu doktorovi se synem, bohužel píchat uši. Řev malého dítěte panu doktorovi dle mého názoru vadí, dítě si absolutně nedokáže získat, obrázky nevede a konzultaci o dalším postupu léčení a mé další případné dotazy odmítá zodpovědět, pokud sebou nemám někoho, kdo by mi plačícího syna v čekárně po vyšetření zaopatřil, což bohužel není vždy možné.

vstřícný, vysvětlí co a jak bude dělat.

Dcera měla zánět středního ucha.Ukrutné bolesti, šíleně křičela a vyváděla.Pan doktor v této stresové situaci rychle vyšetřil a bubínek propíchl, vše vysvětlil.Lidský příjemný a milý přístup, milé chování k dítěti, dcera dostala obrázek.Okamžitá úleva, byla jsem opravdu velice spokojená.Krásně vybavená moderní, útulná čekárna.
Pouze bych se přimlouvala, kdyby třeba sestřička rozdala lístečky s pořadím,abychom tam nemuseli čekat, dcera řvala bolestí 2 hodiny v čekárně a měla jsem tam sebou i batole, které neposedí ...nebylo to jednoduché :-)

Velmi dobrý a příjemný lékař

Musím jen souhlasit se všemi superlativy.
Pan doktor Veith je opravdu pečlivý profesionální lékař s příjemným přístupem po odborné i lidské stránce.
Opravdový lékař na svém místě.

Velmi na mne zapůsobil