Sokolská tř. 49, Ostrava 70-200
4 názory
Petr
Já jsem k paní doktorce přestal chodit.Ignorantní přístup a když jste sám v čekárně,čekáte i 30 minut,než se otevřou dveře.Nic vám neřekne a když už jste u ní,tak je s vámi za 5 minut hotová jen pro to,aby mohla pokračovat v siestě.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka neumí komunikovat s lidmi. Na mou otázku jaké komplikace mi muže zpusobit její dianoza
( diagnozu kterou mi dala mi pak další 2 odborníci popřeli) mi řekla že to bude rychlé brzy a ani to neucítím. takže informace co potřebujete vědět.
Další věc že v ordinační hodiny,prázdná čekárna,jsem si přišel pro léky proti bolesti které mi předepsovala, protože jsem na měsíc odjížděl do zahraničí.
Byl prosinec a ona mě objednala na unor že nejsem objednaný. Místo aby mi je napsala se se mnou dobrých 15 min.dohadovala...protože jsem ji v pracovní době zastihl u kávy a ona se mnou nechtěla zabývat...... vydala doporučení pro mého praktického lékaře at mi je předepíše on. Její sestra ještě arogantnější než ona.nemužu doporučit.nechápu že ještě pracuje jako lékař
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka je pro nás, epileptiky pravý poklad. Konečně po mnoha létech se našel někdo, kdo mi vyladil léčbu tak, že jsem úplně bez záchvatů !
Dobrý diagnostik
Upravit nebo spravovat profil- Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě