Medical Touch s.r.o., Poliklinika Jirkov, Červenohrádecká 1559, Jirkov 431 11
Antonie
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Má veselou a přátelskou povahu a opravdu oceňuji její přehled. Na všechny mé otázky odpověděla a dokázala poradit, kam si mám zajít (jsem naprosto zdravá a v nemocnicích se nevyznám, takže když jednou za čas něco potřebuji, jsem ráda, že si mohu nechat poradit). Doporučuji!
Laura Nágelová
Nemohla jsem si přát lepší doktorku. Pomůže, vysvětlí, doporučí, tohle jsem od mého bývalého doktora neznala. Naprostá spokojenost
Věra M.
Jsem u paní doktorky teprve krátkou chvíli, ale přesto si dovolím dát jí i sestřičce plný počet hvězdiček. Jsou obě vstřícné, milé a ochotné. Mohla jsem si vybrat lépe. Děkuju oběma
KL
Nejlepší paní doktorka jakou jsme si mohli přát. Opravdu nám velmi pomohla s nelehkými zdravotními komplikacemi. S předchozím lékařem zkušenost velmi tristní. Lze-li se k lékaři těšit, pak k paní doktorce se člověk i těší. Nedáme na ni dopustit
Kateřina
Paní doktorka a sestřička jsou skvělé, velmi ochotné a milé. Bohužel jednou jsem musela k jiné doktorce, jelikož paní doktorka měla dovolenou a z náhradní doktorky a sestřičky jsem byla nešťastná neochotné atd., proto děkuji, že mám tak skvělou paní doktorku a sestřičku. Mají u mě velký dík za to jakou práci s úsměvem vykonávají.
Lenka Hošková
Paní doktorku navštevuji roky. Je to nejlepší doktorka kterou znám! Jiný doktoři mne posílali na vytrhnuti mandli a že mé kardiologicke potíže jsou zpusobeny psychikou. Paní doktorka Valentova to semnou nevzdala. Na kazdy problem nasla reseni a nic nenechala v nahode! Je velice pečliva a vstricna! Vse vysvetli a vzdy pomuze! Za mě TOP! Sestricka také super. Děkuji za Vaši péči! DOPORUČUJI!
• Ordinace praktického lékaře pro dospělé • •
Gabriela Šulcová
GÁBIŠEK,Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená.je velmi chápavá a vždy mi pomohla.za mě velmi dobrý,
Lenka C.
Já jsem absolutně spokojená, dokonce více než s předchozí lékařkou. Milá a vždy ochotná pomoci. Je to člověk ne stroj a každý má nějakou povahu. Když byla mimo šla jsem k zaskoku... To byla teprve hrůza.
petraschrammov
Za mne také nedoporučují,při první návštěvě mi skřípla kýlu jak mi prošahávala břicho, v bolestech na mne řvala že s břichem nic nemám a at mi sestra píchne injekci a poslala mne domů s půlročním synem v kočárku musela jsem počkat na manžela až mne odveze na pohotovost kde mi kýlu zatlačily zpět
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
axelantiquus
Paní doktorka je odborník-na rozdíl od kritiků, kterým se nelíbí,co jim předepíše a tak dále.Domnívám se,že pokud je ordinační doba do 12 hodin,pacient-pokud není polomrtev-nemá bez objednávky telefonicky příliš vyskakovat.Paní doktorka Valentová je vynikající lékař s komu se nelíbí být jejím pacientem,má svaté právo odejít.