Komenského 886, Mníšek pod Brdy 25210
B
B.C.
Paní doktorka je velmi empatická a hodná, dává si záležet, vše vysvětlí, snaží se pomoci. Stále jsem u ní, i přes to, že jsem se stěhovala, nechtěla jsem o ni přijít. Naopak mám horší zkušenost s místy, kde se lékaři střídají. Mám pocit, že když zná lékař pacienta a jeho problémy dlouhodobě, dokáže mu lépe poradit.
H.J.
Velmi vstřícná, empatická paní doktorka, hledá řešení problémů, naslouchá a je v podstatě gynekolog - psycholog. V případě potřeby a nějakého nálezu ihned nalezne správnou léčbu.
I
I.V.
Paní doktorka je velice příjemná, pečlivá, vše ochotně a trpělivě vysvětlí. Dá se s ní v klidu domluvit na alternativním postupu (např. v těhotenství). V případě odmítnutí doporučených postupů, nebo vyšetření v těhotenství nezastrašuje, nemanipuluje a přistupuje k pacientům s respektem. To se ale bohužel nedá říct o sestřičce, proto o hvězdu méně. Kvůli stěhování jsem byla nucena přejít k jinému lékaři, což mě mrzí, doporučuji ji ale dál.
Š
Š.L.
Hrůza, nechala mne 3 měsíce krvácet, cpala mě norethisteron a orgametrilem. Poté, co jsem zkolabovala a byla jsem odvezena do nemocnice , lékaři zjistili PCOS a obrovský zánět v děloze. Po přechodu k jinou gynekologii nechtěla vůbec zaslat mou kartu a když jí po X urgencích poslala, byl to jeden papír, kde samozřejmě chyběli informace o posledních 3 měsících u ní.
• Sam. ordinace PL - gynekologa • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ruthie
Dobrá dokud nemáte problémy.... ty už moc neřeší.Vše se zaplácne antikoncepcí,nebo injekcema.Vyšetření u ní bylo bolestivé.Na můj problém s PCOS mi ani nepřišla.
Přešla jsem k jiné doktorce a teď teprve vím co to je péče :-)• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana Víšková
Vynikající doktorka a výborný člověk. Milá, ochotná, vstřícná, vše vysvětlí. Necítíte se ani jako u lékaře, ale u dobrých známých. Na kvalitě této lékařce přidává i sestřička - i ta je nejen profesionálka, ale je zároveň milá a příjemná. Jestli se bojíte doktorů jako já - neváhejte, do této gynekologické ordinace můžete jít bez obav. Přístup lékařky i sestřičky k pacientkám je nadstandardní. Děkuji. J. Víšková
Anna
Výborná paní doktorka. Vždy milá, poradí. Bohužel jsem se odstěhovala, ale už přes tři roky hledám někoho kdo by jí sahal alespoň po kolena. Pečovala o mě v těhotenství. Na každé návštěvě mi dělala UTZ a důkladně mě vyšetřila. Vždy jsem od ní odcházela s pocitem že si mohu být jistá že je miminko v pořádku a nic mu nechybí.
hlena
Paní doktorka je velice pečlivá a vždy milá a ochotná, sestra také. Nemohu si stěžovat.
velmi dobrá doktorka a velice příjemná sestra
Profík a přitom milá, příjemná, poradí. Doporučuju.