Praktický lékař

Černíkova 121, Bojkovice 68771

• B

S paní doktorkou mám tak napůl dobré i zlé zkušenosti.Co se týká praxe tak umí.Za ty léta -klobouk dole.Ale je hodně náladová.Jednou si sní člověk povikládá jako se starou známou a jindy mě odfrkne jako bych tam ani neměl být,takže tohle je můj názor na paní doktorku Kučerovou.

• jiz 17 let je mím obvodním lékařem,nejradeji jsme když se vydět nemusíme

• No tady se opravdu sešla parta zlých lidí, až se nedá věřit. Ale k věci, paní doktorka Kučerová je velmi dobrá lékařka a vzdělaná dáma. Ti co ji hodnotí podle psa, oblečení, věku, .... no co dodat zapšklí chudáci.

• Když mi dělá otisky je mi z toho tak, že bych hodil šavli.
    Navíc je stará a protivná. Nedoporučuji nikomu. je přííííííííííííííšernááááá!!!!!!!

Paní doktorka je jako diagnostik velmi dobrá,i co se týká služeb na záchrance.Zrovna mně zachránila příbuzného,kterého předtím diagnostikoval jiný lékař a málem ho to stálo život.A,že říká co si myslí,to je v pořádku v mnohém s ní každý nemusí souhlasit,ale to snad s každým z nás.Že je náladová?Kdo z nás není.Na opilce a jim podobné má svůj názor a nelze sním nesouhlasit.A kdo ji tady kritizuje,že je energická,to je pravda,ale musím říct že se snaží vyjít vstříc.

Musím se paní doktorky zastat. je naprosto v pohodě tzn.že s ní mám jen velmi dobré zkušenosti- stejně jako se sestřičkou paní Foltýnovou.. zvláštní/?/ že si tady stěžují převážně ženy a nejaký umaštěnec co se neumí ani podepsat vlastním jménem.. no schovávat se za nicky umí každý.. koneckonců,komu se paní doktorka nepozdává--- proč nechodíte jinam ?? máte plný brod doktorůůůůů........

• E

Paní Paní MUDr. Kučerová je velmi energická, v oboru vzdělaná a rozhodná dáma, četla jsem hodnocení předešlých, je mi velmi líto, že tyto její vlastnosti nedoceňují. Z hodnocení necítím profesní pochybení, neetické chování ale jen závist a kritiku těch kteří na hodnoty které ona uznává nedosahují. Tak a hodnocení, v případech kdy se opravdu jedná o rychlé odborné rozhodnutí, jsou její zkušenosti nedocenitelné a snaha pomoci bezmezná. Pokud čekáte, že bude nosit v náručí hypochondra, čekáte zbytečně. Kdo je opravdu nemocný, ten její kvality ocení. Proto hodnotím velmi dobrá.

• Já vídám paní doktorku při procházce se psem,ale myslím si že ji jen zbytečně pomlouváte.Až by Vám pomlouvačům měla zachránit život při službáchůkteré jí vyčítáte mluvili byste jinak. Parodie 7

• S

Co vím, i mezi sousedy dělá rozbroje. Je arogantní a falešná. O metodách léčby nemluvě!
    Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

Jedna z nejhorších ordinací, kterou jsem poznal. Ještě jsem paní doktorku neviděl v bílém. Ordinuje v běžném oblečení. Hrůza !