Švermova 219, Vítkov 74901
D.K
K tomuto lékaři chodím již od dětství. A rozhodně bych neměnila. Je velmi trpělivý a citlivý. Vždy vše vysvětlí a syn k němu taky rád chodí. Bude mi líto až půjde do důchodu. Dobrý zubař se shání těžko. Takže rozhodně doporučuji.
• Praktický lékař stomatolog • Jiný •
Ze zubařů celkově jde strach, ale pana Piskoře bych neměnil, ano někdy má náladu, někdy ne, jako každý, ale jak psal někdo předemnou, když tam příjdete po x letech se zničenými zuby a chcete zázraky, tak běřte.... je fajn, dá vám navýběr a hlavně nikdo nezmínil ordinaci, tak pěknou moderní a čistou jsem neviděl kolikrát ani v Ostravě. Nehledě na to, že nosí roušku, střídá rukavice, to plno zubařů vubec nedělá. Je to nejlepší zubař jakého znám....
Velmi dobrý zubař, vše dobře vysvětlí, je opatrný, ochotný a zodpovědný.
Krátce - od doby, co chodím k p. Piskořovi nemám hrůzu ze zubaře. Řekne vám dopředu co bude dělat, je ohleduplný a příjemný.
Chodili jsme k němu ze školou na prohlídky a nikdy v životě bych k němu nešla nebo od pohledu jde z něj strach. Sestru má hodnou ale on je děs takže nedoporučuji nikomu
Chodím k němu od prtěte stále i se svými dětmi. Fakt třída!!! Všechno vysvětlí, dá vybrat podle ceny, doporučí... Navíc nedělá vědu z toho, že mi tam větší dítko řve strachy. Kdo ale dorazí po x letech bez zubaře s bolavým zubem, ať se nediví, že by ho poslal nejraději doháje.
jen jednou jsem tam byla v bolestech a jeho přístup nebyl ani trochu příjemný k němu nikdy více
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
sooova
Je to velmi milý zubař, nejprve vás vyschlene, a postupně vám pak říká, co bude dělat, takže nemějte žádné obavy ze zubaře. Trpěla jsem v bolestech a pan doktor vše rychle a bezbolestně vyřešil.