Praktický lékař pro dospělé

Dvořákův okruh 7, Krnov 79401

• D

Můj nejlepší praktický lékař a jeho skvělá zdravotní sestřička. Nikdy bych neměnila. Patří jim velký dík.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Byla mi diagnostikována cukrovka. Dr. Kutálek mi předepsal lék Stadamed, po kterém jsem dostala silný průjem, nevolnost a bolesti žaludku. Když jsem tento problém telefonicky konzultovala s tímto lékařem, bylo mi sděleno : "Nemáte číst příbalové letáky". Na toto sdělení lékaře se nedá snad nic dodat. Vypovídá to o povaze a odbornosti tohoto lékaře.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Úžasný doktor vždy pomohl i jeho sestřička vždy vstřícná. Na první pohled se zdají naštvaní ale jsou to nejlepší zdravotníci co znám a nikdy bych nevyměnila za nic na světě. Ráda zde chodím.

• H

Pan doktor mi opakovaně nepředepisoval antibiotika na anginu a různé jiné záněty, neposílal mě na odborná vyšetření na příslušné oddělení (hematologie, imunologie,..)takže jsem to pak řešila a řeším s jinými doktory po té co se to značně rozjelo a zkomplikovalo, ..v podstatě jsem pana doktora neviděla přes rok nicméně jsem se stálé zdravotní problémy, které bych dle jiných odborných lékařů neměla, kdyby mi nasadil rovnou vhodné léky,...

• E

Pana doktora znam cely zivot, nerada bych menila, prestoze dojizdim z daleka.
    Vzdy velmi lidsky pristup, dobre poradil, dobra diagnostikoval, v klidu, s dostatkem casu na kazdeho.

Dekuji mu moc.

Eva L.

• Praktický lékař pro dospělé duvera v tohoto lekare  •

doporučuji, díky jeho přístupu a zájmu zjistili příčinu mých problémů a mohla jsem se včas začít léčit.Je velmi lidský

• H

Arogantni clovek. Jeho chovani je opravdu velmi spatne. K pacientum se chova dost nepratelsky. Vubec se nesnazi pomoc, se vsim je velmi rychle hotovu. S kazdym pacientem je hotov drive nez vejde do ordinace.

• Myslím, že lepšího lékaře jsem si vybrat nemohla. Profesionální přístup, nikdy nic nezanedbá, příjemné vystupování a že by "určoval diagnózu ode dveří" s tím jsem se nikdy nesetkala. Rozhodně doporučuji.

A vy, co tady píšete, že ho nedoporučujete - je slušnost napsat alespoň důvod. Jinak tohle hodnocení nemá žádnou váhu.

• Poslouchá pacienta pozorně,ví co říká.
    Nemám problém.
    ANO

• Pan doktor je vstřícný,odborník, pro pacienta má vždycky čas a trpělivost. Postupně jsme k němu doporučili ostatní členy rodiny. Navíc... velmi příjemné prostředí