Dvořákův okruh 7, Krnov 79401
Dominika D.
Můj nejlepší praktický lékař a jeho skvělá zdravotní sestřička. Nikdy bych neměnila. Patří jim velký dík.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Lenka
Byla mi diagnostikována cukrovka. Dr. Kutálek mi předepsal lék Stadamed, po kterém jsem dostala silný průjem, nevolnost a bolesti žaludku. Když jsem tento problém telefonicky konzultovala s tímto lékařem, bylo mi sděleno : "Nemáte číst příbalové letáky". Na toto sdělení lékaře se nedá snad nic dodat. Vypovídá to o povaze a odbornosti tohoto lékaře.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kristýna Kuchtová
Úžasný doktor vždy pomohl i jeho sestřička vždy vstřícná. Na první pohled se zdají naštvaní ale jsou to nejlepší zdravotníci co znám a nikdy bych nevyměnila za nic na světě. Ráda zde chodím.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
hrozná zkušenost
Pan doktor mi opakovaně nepředepisoval antibiotika na anginu a různé jiné záněty, neposílal mě na odborná vyšetření na příslušné oddělení (hematologie, imunologie,..)takže jsem to pak řešila a řeším s jinými doktory po té co se to značně rozjelo a zkomplikovalo, ..v podstatě jsem pana doktora neviděla přes rok nicméně jsem se stálé zdravotní problémy, které bych dle jiných odborných lékařů neměla, kdyby mi nasadil rovnou vhodné léky,...
Eva L.
Pana doktora znam cely zivot, nerada bych menila, prestoze dojizdim z daleka.
Vzdy velmi lidsky pristup, dobre poradil, dobra diagnostikoval, v klidu, s dostatkem casu na kazdeho.
Dekuji mu moc.
Eva L.• Praktický lékař pro dospělé • duvera v tohoto lekare •
kristynazaoralova
doporučuji, díky jeho přístupu a zájmu zjistili příčinu mých problémů a mohla jsem se včas začít léčit.Je velmi lidský
Hruza
Arogantni clovek. Jeho chovani je opravdu velmi spatne. K pacientum se chova dost nepratelsky. Vubec se nesnazi pomoc, se vsim je velmi rychle hotovu. S kazdym pacientem je hotov drive nez vejde do ordinace.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Myslím, že lepšího lékaře jsem si vybrat nemohla. Profesionální přístup, nikdy nic nezanedbá, příjemné vystupování a že by "určoval diagnózu ode dveří" s tím jsem se nikdy nesetkala. Rozhodně doporučuji.
A vy, co tady píšete, že ho nedoporučujete - je slušnost napsat alespoň důvod. Jinak tohle hodnocení nemá žádnou váhu.• • •
Poslouchá pacienta pozorně,ví co říká.
Nemám problém.
ANO• • •
Pan doktor je vstřícný,odborník, pro pacienta má vždycky čas a trpělivost. Postupně jsme k němu doporučili ostatní členy rodiny. Navíc... velmi příjemné prostředí