Praktický lékař stomatolog

třída 1. máje 1782, Hranice 75301

• O

Zatím vždycky mně pan doktor pomohl vyřešit problémy se zuby a že jich s věkem přibývá! Jsme jeho pacienty celá rodina víc, jak 20 let. Dcera s rodinou dojíždí až z Hodonína, syn ze Vsetína, kde schopnějšího zubaře nenašli

• Musím se přidat k většině spokojených pacientů - navštěvujeme ordinaci pravidelně a zatím jsme neřešili žádný zásadní problém - pravidelnost prevence je nejdůležitější krok a většině problémů se prevencí zabrání !!! Chodíme i s dětma a vždy odchází spokojené a bez stresu :-)

• Příjemný, ochotný, profesionální přístup k pacientům. Jsem s ním velmi spokojená.

• S

Už několik let jezdíme s přítelem k panu doktorovi,jezdí tam také rodiče a spoustu známých.Nikdy jsme od nikoho neslyšeli slovo kritiky-ba naopak.Poradí,pomůže a i ta bolest není tak velká,když vás pohladí vlídným slůvkem.Je nejlepší zubař.

• C

Doporučuji, ale ne za manžela.

• I

zlatý zubař a zlatý člověk. má cit a umí pomoci, prostě je zubař na svém místě.

• H

Jsem s ním velice spokojená

• O

Pan doktor je velice hodný člověk, ale určitě neměl dělat stomatologii. Hodil by se mi více na výchovu malých dětí ve školce.

• Je to super lékař, jezdíme k nšmu celá rodina i s dětma. Super přístup, profesionální výkon!!!Prostě jednička!

• Je dobrý, zatím jsem neměl negativní zkušenost.