Husova 2624, Havlíčkův Brod 580 22
Nádražní, Havlíčkův Brod 580 01
V. Nováková
MUDr. Jakub Röhrich je možná dobrý ortoped. To by ale nesměl působit na padesáti různých místech, kde je evidentní honba za výkonem a výkazy. Jeho ochota, která se tady zmiňuje je vždy doprovázena časovým stresem a vůbec honbou po kvantitě. Otázkou je, jestli to má zapotřebí. Protože i ten nejlepší doktor časovým stresem zákonitě ztrácí hvězdičky za kvalitu. V. Nováková H. Brod
• Nemocnice Havlíčkův Brod • Jiný •
Jana Morkusová z Jihlavy
MUDr. Jakub Röhrich je vynikající ortoped. Mám neskutečné štěstí, že se mě ujal a vyřešil můj problém se špatně srostlými nártními kostmi. Po operaci se dostávám do normálního života Je to nejen odborník ve své profesi, ale také moc milý a vstřícný člověk.
Pane doktore, moc děkuji.
• Nemocnice Havlíčkův Brod • Jiný •
R
R.Beška
Chtěl bych moc poděkovat panu doktorovi za profesionální a lidský přístup.Moje problémy s tenisovými lokty byly dlouhodobé a díky operativnímu zákroku, jsou neúprosné bolesti pryč.Ještě jednou, velké díky.
R.Beška• jiné místo • Jiný •
Petra K.
Také mám jen kladné zkušenosti s tímto lékařem,velice ochotný.Měla jsem vážný úraz zlomeniny bérce,vysvětlil mě vše co jsem chtěla vědět,jakýkoliv problém byl ochoten se mnou řešit.Také se mě rozhodně vyplatilo dojíždět do Brodu a vždy si počkat až bude mít ambulanci on.Nikde jsem se s tak laskavým přístupem lékaře ještě nesetkala.Petra Chotěboř
schutznerjan
Je skutečný odborník s velice odpovědným přístupem k pacientovi,ochotný řešit jakýkoliv problém.Mohu ho jen doporučit.Mám s ním jen dobré zkušenosti.Nemám ho v místě mého bydliště,ale vyplatí se mi za ním dojíždět,protože jeho přístup k pacientovi je opravdu vynikající.
Schutzner Jan Jihlava• • •