Odhadovaná doba odpovědi:

V roce 2013 získal červený diplom v oboru fyzioterapie na Fakultě zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci.

Dříve působil jako vedoucí fyzioterapeut společnosti Sportklinik a jako fyzioterapeut České atletické reprezentace. V současnosti je ředitelem Fyzio Akademie ve společnosti Fyzioterapie s úsměvem a.s., vedoucím fyzioterapeutem ve společnosti Fyziocentrum Nerudova a fyzioterapeutem extraligového hokejového klubu HC Mountfield Hradec Králové.

Držitel certifikace FIFA.

Člen odborných společností: Společnost pro myoskeletální medicínu ČLS JEP, Společnost rehabilitační a fyzikální medicíny ČLS JEP, Unie fyzioterapeutů ČR

Více O mně

• Fyzioterapie

• Manuální terapie

• Pooperační rehabilitace

• O

Pan Dudek je opravdový profesionál s lidským přístupem - doporučuji všemi deseti! Vždy mi pomohl s jakýmkoliv zraněním či bolestí, které jsme spolu řešili. Hlavně mi pomohl, dostat se z dlouhodobé chronické bolesti zad, díky čemuž mohu zase naplno sportovat.

• Fyziocentrum Nerudova rehabilitace pro sportovce  •

• Š

Skvělý přístup, jakýkoliv problém se snažím řešit s panem Dudkem a nemůžu si ho vynachválit. Všechno co mi léčil dal do 100% stavu během krátké doby!
    Opravdu člověk na správném místě!! Díky za tyto obětavé lidi! ZDRAVÍ MÁME JEN JEDNO!

• Fyziocentrum Nerudova fyzioterapie  •

Jediný fyzioterapeut, který mi opravdu pomohl od bolesti krční páteře

• D

Maximálně spokojený, jak preventivne tak i po zranění dát tělo dohromady

• Z

Pan fyzioterapeut je velmi zkušený a trpělivý, umí vše dobře vysvětlit a po terapii se mi vždy hodně uleví. K tomu je to empatický člověk s individuálním přístupem. Docházím k němu já i rodina. Mohu ho skutečně doporučit.

• Fyziocentrum Nerudova Jiný  •

Po operaci ramene docházím na fyzioterapii k Jakubovi Dudkovi a jsem maximálně spokojená. I když jsem stále v průběhu rehabilitace, už po prvních návštěvách jsem cítila výraznou úlevu – a ten pocit se opakuje po každé návštěvě. Jakub má nejen výborné odborné znalosti, ale i velmi lidský přístup. Nikdy člověka nezesměšní, vše trpělivě vysvětlí, naslouchá a přistupuje ke každému individuálně. Terapie je vždy cílená a přizpůsobená aktuálnímu stavu.

Navíc je skutečný profesionál na terapii suchou jehlou, která mi výrazně pomáhá při bolestech a ztuhlosti. Díky jeho péči se mi rameno krásně hojí a pomalu se vracím k běžnému fungování. Jsem moc ráda, že jsem se svěřila právě do jeho rukou – vřele doporučuji každému, kdo hledá kvalitní a funkční fyzioterapii.

• Fyziocentrum Nerudova Jiný  •

Oceňuji profesionální přístup, podrobné vysvětlení, příjemnou atmosféru a ochotu odpovědět na všechny moje dotazy. Jsem velmi spokojený a určitě doporučuji dál.

• Fyziocentrum Nerudova Jiný  •

S Kubou spolupracuji už přes 7 let a vždy když jsem byl nějaký problém tak mi skvěle pomohl. Určitě doporučuji

• R

K Jakubovi už pár let docházím a nikdy jinam. Sympaták a velký profesionál, který mi vždy pomohl. Vřele doporučuji.

• Fyziocentrum Nerudova Jiný  •

Kuba je chlap na správném místě. Vždy se snaží pomoci. Za jakékoliv situace se snaží vyjít vstříc a udělat si čas aby pomohl i na úkor svého volného času. Jeden z nejlepších fyzioterapeutů, kterého znám. Žije pro tu práci a jsou za ním vidět výsledky. Mohu jen doporučit.

10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den , potřeboval bych se zeptat ohledně syna Romana věk 14 let závodně hraje fotbal za MFK Chrudim při školním turnaji došlo 2.6.2017 k distorzi v kyčli i svalových úponů .Byl by možný návrh rehabilitace a určit délku . Děkuji s pozdravem

není problém danou situaci řešit. Ideálně však osobně, přes internet to nezvládneme. Kontaktujte mne prosím skrze moji kliniku.
S pozdravem, Jakub Dudek

Mgr. Jakub Dudek

hledám rehabilitaci po prý těžkém úrazu pravé ruky. jedná se o vykloubený loket se zlomeninou a potrhanými vazy. Pravá ruka je pro mě nejvíc a hlavně jí potřebuji k obživě. přibíráte na rehabilitace od září je možné se k vám objednat? děkuji za odpověď

Dobrý den, ano, určitě se můžete objednat. S pozdravem, Jakub Dudek

Mgr. Jakub Dudek