Nám. Hrdinů 5, Krnov 79401
Mirka
Pán doktor i sestřička,jsou milí ochotní a vždy v dobré náladě.Jako jedni z mála v Krnově.Ja osobně za to mockrát děkuji.
• Odborný lékař neurologie • Jiný •
Jitule
Pan doktor je velmi příjemný a trpělivý,dokáže velmi srozumitelně vše vysvětlit .Jsem velmi spokojená i s objednávácím systémem,který je dodržován a člověk nikdy ,,nevysedává,, v čekárně.Velmi příjemná a profesionální sestra,jako velký bonus v ordinaci pana doktora.Děkuji.
liba
mam velmi špatné zkušenosti s mdr.Krčmářem,nerzpoznal muj zdravotní stav a silně ho podcenil,pomohl mi jiny neurolog stanovil správně muj zdravotní stav,jsem již po 2 operacích páteře, já už bych se na mudr.Krčmáře po zkušenostech s ním na něj neobrátila,doporučuji toto všem
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
anonym
velmi dobré zkušenosti
Vřele doporučuji,slušný a ochotný, stačí se na něco zeptat a srozumitelně vysvětlí. Chodím k němu již několik let a neměnila bych.
N
novakova
dela spacientu simulanty.
Příjemný a ochotný lékař, který umí stanovit správnou diagnózu a léčit ji. Nikdy jsem s ním neměl problém a vždy mi vyšel vztříc.
Kovalová Oldřiška
Pan doktor je vynikající diagnostik a lékař,je velmi příjemný a trpělivý,dokáže velmi srozumitelně vše vysvětlit ,mám s ním ty nejlepší zkušenosti.Jsem velmi spokojená i s objednávácím systémem,který je dodržován a člověk nikdy ,,nevysedává,, v čekárně.Velmi příjemná a profesionální sestra,jako velký bonus v ordinaci pana doktora.Děkuji.